icon

Bolest v podbřišku a krvácení po porodu: Je to normální?

luciezelinkova98
8. lis 2021

Zdravím,
Mám dotaz. V sobotu budu 6. Týdnu od porodu, před pár dny kdy už sem si myslela že ocistky ustávaly a bledly tak, jsem začala krvácet. Ne silně, jen mě to zaskočilo zda je to normální. No a dnes mě začal bolet podbřišek, ne nějaká silná bolest, ale je dost otravná, takové křeče. Kojim. Nemá některá maminka zkušenost? Děkuji.

skarma007
8. lis 2021

Ahoj, mě včera skončilo šestinedělí a těsně před skončením mi začala silná menstruace. Třeba budeš mít to samé. Já už taky jen špinila a pak už nic a najednou silná krev a bolest v zádech, no menstruace opět :D

luciezelinkova98
autor
8. lis 2021

@skarma007 ahoj tak sem radši jela aby mě zkontrolovali. A říkali že je možné že už je to MS 😳 nebo ke to z injekcí co mám na ředění krve ale to řeší nula nula nic, takže spíš MS . Vše je v pořádku. Jen lehké krece jak při MS. U prvního syna kterého sem dlouho kojila sem měla MS skoro až po dvou letech takže novinka pro mě 😁

skarma007
8. lis 2021

@luciezelinkova98 no ty jo, hlavne, ze je vse v poradku, to je dobre 🙂 me to taky vydesilo, ale az kdyz jsem si tady přečetla na konikovi, ze to muze byt MS, tak me to uklidnilo 🙂

luciezelinkova98
autor
9. lis 2021

@skarma007 děkuji 🙂

luciza
9. lis 2021

@luciezelinkova98 Já to tak měla u prvního 4 týdny po porodu a MS to nebyla, říkali, že na to mám hodně nízkou sliznici, byl to nějaký zbytek a musela jsem na revizi dělohy. Ale pokud jsi po kontrole, tak by to poznali 🙂