Bolesti pudendálního nervu a léčba. Máte zkušenost?
Ahoj,
Je tady někdo, kdo má zkušenosti s pundendalni neurologii a bolestí pudendálního nervu?
Mne byla diagnostikována pudendalni neurogie po šesti letech bolesti a chození po doktorech. Chodim na fyzioterapie, byl mi aplikován botox ale porad se potýkám s každodenní bolesti v pánevním dnu, která neskutečným způsobem ovlivňuje kvalitu mého života.
Kdyby tady byl někdo s podobnými problémy nebo stejnou diagnózou tak budu rada za zkušenosti a nebo si můžeme napsat zprávu.
Dekuji a přeji hodně sil v boji.
Ahoj, nemam zkusenost, ale na instagramu sleduju @mamastefit . Hodne se bolestem panevniho dna venuje. Ma k tomu primo kurzy ale nejaka doporuceni tam lze ziskat i zdarma. Nevim jestli je to vhodne primo k tvemu problemu, ale nikde jsem nevidela, ze by se tomu nekdo venoval tak komplexne. Musis tam ale hledat, ma tam toho mraky i o porodechC nejen o panevnim dnu - https://www.instagram.com/mamastefit?igsh=aDR2N...
@anonym_autor Ahoj, taky mě trápí pudendální nerv a bolesti už přes rok..diagnozu zatim nemám, začalo mi to zákrokem na proktol.a tam mi asi nerv poškodili a teď se trápím bolesti a hledám kde mi udělají vyšetření. Můžeme si napsat víc třeba na email ?
@anonym_autor VA754@seznam.cz
@anonym_autor Ahoj, taky mě trápí pudendální nerv a bolesti už přes rok..diagnozu zatim nemám, začalo mi to zákrokem na proktol.a tam mi asi nerv poškodili a teď se trápím bolesti a hledám kde mi udělají vyšetření. Můžeme si napsat víc třeba na email ?
@anonym_8575a3 zkuste urogynekologii Brno porodnice Obilní trh

Ahoj. Můžeš mi prosím napsat jaké máš přesně obtize? Uz delší dobu chodím po dr a bez efektu a myslím, ze se tento problém může týkat i mě. Můžeš mi prosím napsat do zprávy. Diky