icon

Clostík, zabral někomu až na třetí pokus?

slunicko109
7. srp 2015

Ahoj chci se zeptat jestli clostylbegyt nekomu zabral az na treti pokus..vsude ctu jak zabral hned na poprve a ja zacinam treti cyklus ☹

Strana
z3
zlatkavlk
7. srp 2015

@slunicko109 zdravím, nechci malovat čerty na zeď, ale mě třeba Clostilbegyt nezabral vůbec, resp. vaječníky na něj zareagovaly a folikuly tvořily, nicméně jsem neotěhotněla a vytvořila se mi po této stimulaci cysta... ta ale naštěstí s MS zmizela... takže přeji pevné nervy, klid a hodně štěstí 😉

antonie87
7. srp 2015

@slunicko109 ahojky, já čekám v pondělí MS a od patého dne začínám třetí cyklus s Clostylbegytem... dva předchozí byly neúspěšné ☹ ... můžu se zeptat, jestli Ti (pokud můžu tykat 🙂 ) Mudr. navýšila dávku na třetí pokus, nebo nechala?

lzii
7. srp 2015

Ahoj Holky, mám stejny "problem" taky prvni 2 cykly jsem brala clostik 1-0-0, a ted jsem 3 cyklus , třetí den a docetla jsem se že nektere zeny ho braly 2x denne, tak jsem se domluvila s gynekoložkou a mam tedy dávku navysesenou taky na 1-0-1 .. Tak doufám že to zabere ... předchozi cykly se nic nepodarilo :(

slunicko109
autor
7. srp 2015

Me prave po nem vajicka taky zacla rust, mudr mi kazdy mesic pichne pregnyl a stejne nic..rikala ze dvojita davka se dava az 4.cyklus ale mezi 3.a 4.musi byt dva mesice pauza..spise premyslim ze na dalsi pokusy uz pujdu nekam do centra asistovane reprodukce..uz je mi z toho smutno..

kacaba88
7. srp 2015

Ahoj holky, nezoufejte.Mě zabral třetí cyklus jsem v 7tt a čekám dvojčátka.Určitě Vám zabere.Držím moc palečky 😉

antonie87
7. srp 2015

@slunicko109 mě to bylo tak podáno, že pokud ani třetí měsíc Clostylbegyt nezabere, tak manžel půjde na spermio, aby jsme měli hotová všechna vyšetření potřebná, než nás Mudr. doporučí do Centra asistované reprodukce... i mě je z toho smutno... nezbývá než zase doufat, že tentokrát to vyjde 🙂

antonie87
7. srp 2015

@kacaba88 gratuluju 😉 , můžu se zeptat jakou dávku jsi brala?

kacaba88
7. srp 2015

Přítel byl na spermio než sem začla clostik brát. První měsíc 1-0-0 a druhý a třetí 1-0-1 .

didlinka33
7. srp 2015

mě nezabral vůbec, beru ho už asi po 5, ale tím tě nechci strašit, třeba budeš mít víc štěstí než já :/

bielanevesta
8. srp 2015

Mne zabral až tretí cyklus. 😉 Prvé som vôbec nereagovala

terkao
8. srp 2015

Mě zabral až čtvrtý cyklus a nyní ho užívám znova a mám ho druhý cyklus tak uvidíme jak zabere teď. Mě k tomu ještě doktor začal pichat pregnyl a ovitrelle a ještě užívám duphaston.

iwet91
8. srp 2015

@slunicko109 Ja k nemu brala jeste proveru a nezabralo, takze jsem to po pul roce vysadila 🙂 a pak sjsem zazrakem otehotnela 😀

slunicko109
autor
9. srp 2015

🙂 no tak jak to ctu sance je..to jsem rada..pritel byl na spermiu tenhle mesic tak uvidime

lzii
10. srp 2015

@slunicko109 držím palce, můj tam byl taky a je ok , clostik beru 3 cyklus 1-0-1 tak snad zabere

lzii
15. srp 2015

Kdy jste meli ovulaci když jste brali clostik 1-0-1 , dneska jsem 11DC .. od zitra bych chtela testovat 🙂

slunicko109
autor
17. srp 2015

Me ji zatim vzdy nacasovala mudr pichnutim pregnylu takze nevim ☹ ja jdu zitra 12 DC na folikulometrii tak sem taky zvedava co bude..

evelinkapc
18. srp 2015

Ahoj, má vás doktor pod kontrolou,když berete Clostík?chodíte na UTZ? já pod kontrolou nejsem.. tak nevím,jestli si to třeba nenavýším,sice jsem ho teď brala první cyklus tak nevím ještě jestli zabral ale kdyby... 😠

ivuse007
18. srp 2015

Ahoj holky,taky jsem byla nervózní a MuDr. Mě nekontrolovala.Až myslím poslední měsíc a teď tam chodím každý měsíc.Teprve totiž dozrávají stimulovaná vajíčka.Tak neházejte flintu do žita ;) Budeme si držet palce

evelinkapc
18. srp 2015

doktorka mi napsala 2 baleni clostiku po 10tbl a vic nic

zlatkavlk
18. srp 2015

@evelinkapc Ahoj, no mělo by se chodit na ultrazvuk a folikulometrii, aby se vědělo, jestli léčba zabírá a jak vaječníky reagují... z té stimulace se můžou tvořit i cysty...

evelinkapc
18. srp 2015

to právě vím,tak se divím,že doktorka se neobtěžuje 😖

zlatkavlk
18. srp 2015

@evelinkapc hmmm to je blbý... můj původní lékař se na to taky vykašlal, dal mi Clostil tuším na dva cykly, jednu tbl denně a když to nezabralo, tak mě hnedka hnal do CARu... vyměnila jsem gyndaře a i když to chvíli trvalo, bez CARu jsme se nakonec obešli 😉 přeji hodně štěstí

kacca85
18. srp 2015

ahoj holky, Clostík jsem brala 4 cykly a nezabral ani jednou...potvora...když jsem ho brala, pokaždé následovala kolem 11DC folikulometrie s následným píchnutí pregnylu...a ani ten nepomohl..zatím...

lzii
18. srp 2015

Clostík u me zabira hezky , muj folikul má 2,6 cm..... jsem 14DC , kdy myslíte že se dočkáám ?? 🙂

kacaba88
18. srp 2015

@lzii Tak snad se zadaří tento cyklus 🙂

lzii
18. srp 2015

@kacaba88 kéééééžby 🙂

itworks
18. srp 2015

ahoj, taky jsem brala clostil 1-0-0, folikuly krásně rostly, ale nepodařilo se mi otěhotnět. Brala jsem ho 3 měsíce, pak pauza a pak zase 3 měsíce, takže vlastně jsme mu dávala půl roku, ale nic z toho. Přeju hodně štěstí, třeba se právě Tobě zadaří 🙂

lzii
17. zář 2015

Holky prosím prosím o radu , brala jsem clostik 3 mes , tenhle mesic neberu nic - gynekolozka rikala ze ma byt pauza 3-6 mes a pak se muze brat znova, jenze to vypadá ze tenhle mesic bez hormonu moje telo stavkuje a zadna ovulace neni - nejspis anovulacni mesic. Tak moje otazka zni - mam jeste jednu lahvicku 10tbl Clostilu a co kdyby ta pauza byla jenom 1 mes a pak bych ho zase vzala at me to tolik neláká když vím že bez toho je snazeni na nic :(:( snazime se 7 mesic ....

evelinkapc
17. zář 2015

Tak holky se hlasim,první cyklus s clostilem a jsem v 7.tydnu 🙂 tak nezoufejte,urcite vam vsem to uz brzy vyjde 🙂

zlatkavlk
18. zář 2015

@lzii Ahoj, já být tebou tak to rozhodně nepokouším, Clostilbegyt rád dělá cysty, i mě se cysta vytvořila při jeho užívání a byl mi okamžitě vysazen. Navíc je na zvážení, zda má smysl ho dál užívat, když ti nezabral (tuším, že to píšou i v příbalovém letáku)... 😕

Strana
z3