icon

Cysta a bolest. Máte zkušenost?

ivkasolavova
19. únor 2025

Dobrý večer , dnes mi zjistily cystu na levé straně .Prý je už napnutá a čeká se kdy praskne .Máte zkušenosti někdo s tím ? Bolí mě šíleně na pravé straně

fioreta
20. únor 2025

Ahoj, osobní zkušenost nemám. Ale jedna moje příbuzná v rodině hodně trpěla na cysty. Vždycky jí to museli nějak odsávat. Pokud tě to hodně bolí, divím se, že doktoři čekají na prasknutí, ale tak snad vědí, co dělají.

felis
20. únor 2025

@ivkasolavova ahoj, mám zkušenost... chvili to bolí a pak dobrý. Záleží, jak je velká... me vždy praskla a bylo po problému. Někdy je nutné, ji rupnout a odsat tekutinu, ale to by asi řekli 🤷🏼‍♀️

ivkasolavova
autor
21. únor 2025

@felis a jak dlouho vás to cca bolelo než to prasklo ? Já mám dojít za měsíc na kontrolu jestli to prasklo .

felis
21. únor 2025

@ivkasolavova už je to dlouho, co jsem měla cestu naposledy... rekla bych, ze i přes měsíc... ale ja jsem hrozný pacient, nez abych někam šla, tak jsem přecházela 🙈

ivkasolavova
autor
21. únor 2025

@felis tak to já jsem opak , letím k doktorovi 😄 Bolí mě to už tak 14 dní tak jsem zvědavá kdy praskne teda

g_m
21. únor 2025

Mne ji zjistili dneska a mívám je docela casto. Proste to boli, pak to zaboli hooodne a pak uz je dobre 🙂 U kazdeho je to individualni, takze jak dlouho to bude trvat nikdo neví. Zároveň ona nemusi prasknout, ale muze se vstrebat a ani o tom nebudeš vedet...