Dětský lékař na Praze 6, případně Praze 5

hanka_333
9. pro 2016

Nemáte tip na dobrého dětského lékaře pro miminko ideálně na Praze 6 - Břevnov. Nebo širší Praha 6, případně i dosažitelná Praha 5? Nerada bych ovšem chodila k doktorovi, který bude předepisovat antibiotika jako na běžícím pásu a bude nám všechna povinná i dobrovolná očkování hned po narození. Předem moc díky za doporučení.

3blumicky
9. pro 2016

Ahoj, jsem z Bílý hory... my chodíme k Mudr. Musilové, Boršovská ulice, mezi řepama a Bílou horou, chodila jsem jako dítě já, tedka i s dcerou. Mám jí ráda, je rozumná a je s ní řeč. Očkuju pouze povinné podle toho jak mi řekne ona, dám na ní, většinou mi vše vysvětlí proč a jak to dělá a nikdy nebyl problém se dohodnout. Je fakt že kamarádka ty první Hexy měla v tom kratším schématu 2+1 tuším, my měli o jednu víc, vedou se o tom spory...
Když jsem byla malá já, zastavila roky trvající neustálou angínu homeopatiky, používá je docela často.

Ještě vím že v Břevnově je dobrá doktorka naproti škole na Marjánce, nahoru do kopce, zřejmě už je to Šlikovka.... chodí tam k ní všichni a jsou spokojení, je sympatická, znám jí z obchodu.

hanka_333
autor
9. pro 2016

Díky za doporučení a rychlou reakci, to zní celkem dobře. I když právě třeba o kratší schéma 2+1 u hexy bych měla zájem, protože mi přijde, alespoň podle informací, co mám, šetrnější a stejně účinné jako 3+1.

hajanik
Autor odpověď smazal
Zobraz
3blumicky
12. pro 2016

@hanka_333 Není zač, s očkováním chápu.. já se o to moc nezajímám, hraju si trochu na přizdis*áče, povinné očkování mne strašně rozčiluje a hrozně mi to vadí, ale vím že ze své pozice a s mými kartami ten boj nevyhraju, takže prostě to nejnutnější odvádim a moc se neohlížim. Je to asi dost hloupý, ale v zájmu zachovení svého duševího zdraví nemohu pro sebe a pro dceru udělat víc.

Držím palce, at se najdete s pediatrem, který bude vyhovovat. Myslim že je to hodně důležité aby si lidé sedli, aspon já mám ten pocit, když už musím někoho pustit do našeho života, tak at mám k němu důvěru.