Dlouhá menstruace. Máte s ní zkušenost?
Zdravím všechny, chci se zeptat. Máte některá zkušenost s tím že jste měla dlouhou menstruaci? Dlouhou myslím cca 29 dní.. po 42 dnech jsem to dostala znovu a měla jsem to 10 dní.. s mamkou nemám intimní vztah a všechny tyto věci má tabu a nezajímají jí. A sama na gyndu poprvé nebudu moct🙏🏼❤️ Prosím o jakékoliv rady, děkuji
PS- je mi 15 let😌
@montelvina moc děkuju🙏🏼❤️ Nejsem si jistá jestli můžu sama, někdo tvrdí že ano někdo že ne, ale budu se muset objednat. Ještě jednou moc děkuji
Já v 15-16 byla sama na gyndě, mamka mě chtěla doprovodit, ale to jsem nechtěla 🙂 Jako tohle chce diagnózu, abys věděla, co ti je. Nikdo z nás ti nemůže stanovovat diagnózu po netu a říkat ti dej si tohle. Po návštěvě lékaře, můžeš psát dotaz, jestli má někdo podobnou diagnózu a jak to řešil. Až budeš vědět, co ti je, můžeš zkusit vhodné bylinky, doplňky stravy, psychosomatiku.
@anulka1551 domluv se se sestrickou nebo s lékařkou či lékařem záleží ke komu chceš jít ,někdy stačí písmeny souhlas rodičů v tomto věku že budeš chodit sama ...máš nárok na soukromí a když máš už měsicky měla bych chodit už na kontroly ...hlavně najít dobrého lékaře ju držím palce a neboj se
V 15 můžeš k lékaři bez doprovodu zákonného zástupce.

@anulka1551 tohle je ale potřeba k řešení já myvam dlouhou menstruaci protože mám varixi kolem dělohy tak ji mívám i 9 dnu ale poslední 3 dny jen špinim ale pokud ty mívaš tak dlouho menstruaci určitě to není na domácí léčení ...nechci te strašit ale dlouhé krvácení až měsíc je nebezpečné ...myslím že na gynekologii můžeš jít v 15 už sama ...třeba ti to takhle blbne protože si ještě mladá ale nepodceňuj to ...