Dlouhé krvácení a křeče při antikoncepci: Co to může být?
Ahoooj.. dávám znova diskuzi, bohužel byla odstraněna skrze nevhodnou fotku..
Měla bych takový dotaz.. už dlouho krvácím mimo svůj cyklus, antikoncepci už mám čtvrtou🤦♀️ Teď mi naposledy měnil v listopadu. Ale k tématu, v úterý jsem začala opět krvácet, jenže ve čtvrtek to byla katastrofa, začala jsem mít šílené křeče a vypadl ze mně nějaký kus něčeho. Když jsem volala na gynekologii tak bohužel mají dovolenou, tak zkusím v pondělí, pořád mi to vrtá hlavou co to mohlo být, jestli to mohl být i třeba potrat, ale zase si říkám když beru antikoncepci tak asi ne.
PS: Antikoncepci ještě nemám dobranou a menstruaci mám dostat někdy na konci příštího týdne
K tomu jsem měla ještě šílené bolesti, únava, no bylo to prostě něco jiného. Zítra zavolám hned k tomu doktorovi. Napadlo mě jestli to nemůže být i sliznice..? Předem děkuji za odpověď 👍
Já bych nečekala a šla k lékaři může to bejt cokoliv jak se zde píše cysta ,myom , a 100 jiných věcí zdraví je přesnejsi pokud i přes HA krvacite hodně možná bych i se zeptala na možnou endometrizu
Tak doktor ma dovolenou 🤦♀️ Jinak zkoušela jsem si dělat test a nic, takže to bude asi neco jiného
@veronicka89 Taky si to už myslím.. myslíte holky že mam plašit nějak? Ten doktor ma dovolenou, tak mam to zatím nechat bejt?
Zasla bych jinam oro jistotu a 4? Antikoncepci ...to povolil doktor . Vzdyt si ak muze sedat i oul rolu to prece bestihnes ani videt jestöi ti sedla kdyz uz hbed mas jinou ...
Takze asi umen i doktora co to nepise jak lentilky ale trosku se zamysli hskou potrebujes ...atd

Fotku sem bohužel stihla 😂 pokud bereš ha a takhle krvacis v půlce plata, měla si jít k dr rovnou. Těch možností co to může způsobit je dost. Prasklá cysta umí taky dost.