Jak řešit problémy s erekcí u manžela?
Ahoj prosím mám intimnější dotaz, mám manžela je mu 41 let jsme spolu skoro 13 let a teď posledni 2-az 3 měsíce má problémy s erekcí? Krásně stojí ale trvá dlouho než se udělá nebo se neudělá vubec,pak už i oba nemuzeme a jsem zklamaná že jsem žena a nedokážu chlapa udelat, zkoušeli jsme hry, nářadíčko,dlouhou předehru, obleček pro mě ale vždy je to jen na chvilku třeba den to je ok a za pár dní se zase neudělá,už nevím co s tím. A měl před rokem a něco krizi středního věku ale prý s tou dotyčnou nespal. co pomáhá vasim mužum?Jen nějaké extra léky brát muž nemuze má epilepsii, ještě bere macu asi měsíc. Díky moc
@anonym_autor neléčí se na vysoký tlak? Léky mají často na tohle vliv.
@barmil neléčí bere jen na tu epilepsii,
Tribulus, citrulin malat, ashwaganda (pokud je i nějaký stres), aj.... Jsou to všechno přírodní látky a může zkusit
Tribulus, citrulin malat, ashwaganda (pokud je i nějaký stres), aj.... Jsou to všechno přírodní látky a může zkusit
@martivit92 na ashwagandu pozor, ta má řadu kontraindikací v podobě různých chronických onemocnění a vzhledem k tomu, že má vliv na CNS, byla bych velmi opatrná s doporučováním této člověku, který se léčí s epi. Užívání by měl pacient konzultovat se svým neurologem.
Kotvičník
A možmá méně častý sex by taky pomohl?
Mě napadá i netrápí ho něco? Práce, nebo něco v rodině?
@kaculik007 práce no mozna ano přišel o ní a jinak se sním bavím o všem pokud mu něco trápí říká že ne že je vše v pohodě ale začalo to už tak před 2 měsíci
Kotvičník
A možmá méně častý sex by taky pomohl?
@anonym_339843 máme ho 2 do týdne a teď už jen jednou
@anonym_339843 máme ho 2 do týdne a teď už jen jednou
@anonym_autor třeba to může být tím stresem s prací. Podvědomě ho to třeba trápí.

@anonym_autor neléčí se na vysoký tlak? Léky mají často na tohle vliv.