Je možné mít ovulaci při menstruaci?
Ahoj holky.
Mam zvláštní dotaz, protože jsem zmatená.
Beru antikoncepci, v 1. tydnu jsem zapomněla 2 tablety a ve 3. týdnu (19.-21.8.) jsem mela příšerný průjem. V pátek 22.8. po sexu ruzovohnede špinění.
Ms měla dorazit 24.8., došla slabší a ted uz je taková normální.
Ale ty stavy katastrofa. Příšerné bolesti, na zvracení, únava.
V panice jsem udělala test - po limitu slabý duch.
Vcera a dnes jsem dělala ovutest, který nám z loňska a Ty carky me dost matou.
Je mozne, ze je tělo zmatené nebo mam fakt ovulaci při ms?
Nebo, ze by těhotenství???
Další test po limitu slaboucke //…, ale beru to jako negativni.
Tahle situace se mi nikdy nestala.
Nahoře je dnešní test.

A nemáš foto tt???
Když jsem brala antiko a udělala ovulační, byl úplně čistý. Sázela bych na to těhotenství. 🤔 udělej těhotenský. Na něco ten ovulační reaguje..
Když jsem brala antiko a udělala ovulační, byl úplně čistý. Sázela bych na to těhotenství. 🤔 udělej těhotenský. Na něco ten ovulační reaguje..
@lilian2111 To by bylo nadělní🙈😅
Mam partnera teprve 4 měsíce, dítě bychom určitě chtěli, protože on ještě nema. Ale ještě chvilku by to chtělo počkat. Bude mi 40. Nooo, v tomto věku je lepsi, co nejdřív 😅
Tak uvidíme.
@lilian2111
Jen nepatrný duch. To mammatest dela.
Pokud by byla ovu ted, je na test brzy....
Tak bych teď sledovala, jestli tt sílí. Určitě by měl sílit, pokud se jedná o těhu. Jinak je to falešňák, což se u této značky stává..
Pri brani antikoncepce nedochazi k ovulaci. A ze by k ni doslo po vynechani 3 tablet behem mesice je spis nepravdepodobny.

@rwk rozházené hormony když by to bylo těhotenství tak test je pozitivni ..