icon

Kdy může stres ovlivnit menstruační cyklus?

alexahajna
2. bře 2022

Ahoj holky,
Chtěla bych se vás zeptat,je mi téměř 14 a menstruaci jsem neměla víc než měsíc a týden k tomu +předevčírem se mi dostavily ale obvykle mě bolí břicho a všechno a mám silné krvácení ale teďka nemusím mít ani tampon nebo vložku vyteče pár kapek denně a nic mě nebolí....
Sex samozřejmě neprovozuju takže se nebojím že bych mohla být těhotná , v poslední době jsem ale velmi vystresovaná ze školy a ze všeho ostatního,spím 2-5 hodin denně a trošku hubnu...
Ne že by mi vadilo že nemám ani menstruaci pořádně ale přijde mi to divné a hodně nad tím bádám....
Jestli víte prosím co by to mohlo být nebo co dělám špatně prosím odepište děkuju <3.

eloise02
3. bře 2022

Možná by nebylo na škodu použít google. Postmenopauza je období po úplném ukončení funkce vaječníků. To asi ve 14 letech nemáš. Mít týden zpoždění je naprosto normální, já v tom věku měla mnohem delší zpoždění. Nevím, jak jsi na tu diagnózu přišla.

verka86
3. bře 2022

@alexahajna já bych řekla, že máš jen rozhozený cyklus tím, že jsi ve stresu a i nedostatkem spánku, jak píšeš. Měla by ses dát do pohody....

alexahajna
autor
3. bře 2022

@eloise02 právě že jsem na to přišla na googlu ale přišlo mi to pravé divné ale děkuju

alexahajna
autor
3. bře 2022

@verka86 dobře děkuju moc