icon

Konizace a zotavení. Kdy sedět a chodit po zákroku?

lencaa11
25. únor 2022

Dobrý den jsem 4 den po konizaci žádné bolesti jen spinim hodně se snažím odpočívat kdy jste začali třeba sedět na židli ? Nebo chodit do školky máme ji cca 10.min od baráku pomohl někomu kontryhelovy čaj ?? Přišla vám Ms v termínu ? Kdy vám přišli výsledky z hystologie ?

j.a.n.i
25. únor 2022

@lencaa11 Mám kancelářskou práci, na konizaci jsem byla ve čtvrtek a od pondělka jsem normálně fungovala, a jinak tedy seděla jsem hned v pátek, když jsem jela těch 100km domů. Výsledky mi nepřišly, dozvěděla jsem se je na kontrole v nemocnici, už s nepamatuju, zda byla za 14 dnů nebo 3 týdny.

nikoulinka
25. únor 2022

@lencaa11 ahoj 🙋 já už druhý den byla normálně v obchodě na nákup 😅 byla jsem tehdy má rodičovské dovolené. Spinila jsem si týden a hned na to tuším dorazila MS. Co se týká výsledků (zákrok mi dělala přímo má Mudr v lokalce), dostala jsem je za 3 týdny od zákroku.

lencaa11
autor
25. únor 2022

@nikoulinka u nás vše vzal do režie manžel zahnal mě do postele a jen WC koupelna teď už i chodím po bytě udělám pradlo ale jinak vše dělá manžel se synem a dcerou nejmladší chodí do školky tak se střídají je to nezvyk jsem zvyklá od 5.30h bejt v kolotoči dcera má cukrovku aplikace inzulinu tak že teď to beru jak dovolenou nucenou tak doufám že brzo budou výsledky jinak jen spinim Ms čekám cca za 10 dní tak uvidím piju čaj kontryhel

rubesovak
25. únor 2022

Jeden den jsem byla na konizaci a druhý den normálně fungovala v práci i doma, žádný omezení.

wulady
25. únor 2022

@lencaa11 ja mám dve za sebou po pár dňoch som fungovala už normalne MS som mala po prvej konizaciu rozhádzanu dva krát do mesiaca a po druhej sa mi to upravilo a mala som ju na čas len silnejšiu po tom sa mi podarilo otehotnieť no nedopadlo to a potom druhý krát a som v 7 mesiaci

wulady
25. únor 2022

@lencaa11 výsledky som mala vzdy do 14 dní