icon

Krácení během ovulace, bude problém s otěhotněním?

maarika
19. bře 2014

Ahoj,mám dotaz na jíž maminky,nebo těhulky,které jsou těhotné třeba již podruhé.
Od prního porodu mě trápí to,že zhruba v polovině cyklu začnu lehce špinit a jde ze mě ovulační hlen s nitkami krve,nebo je ten hlen o růžova zabarvený.Takhle to trvá 1 až 2 dny a pak jako když utne a špinění uplně odezní.Pak teda třeba ještě den mám ovulační hlen,ale uplně průhledný.
Jelikož se snažíme s manželem o druhého prcka zajímalo by mě,zda tohle špinění ( lehké krvácení ) nevím,jak to mám pojmenovat je problém při případném početí prcka???ˇA zda máte některá stejný problém a mimi se vám i přes tuto obtíž povedlo a zhruba za jak dlouho ??
Tenhle problém u mě nastal až po prvním porodu.Nikdy dřív jsem tohle nezaznamenala a abych pravdu řekla,tak před prvním prckem jsem ani nevěděla,kdy mám ovulku.Děkuju

dadushe
19. bře 2014

Měla jsem to samé, de facto to začalo po tom, co jsme se začali snažit o druhé. Krvácela jsem dost, uprostřed cyklu to byla jasná krev. Někdy jsem potom špinila až do začátku další MS. Změnila jsem kvůli tomu i gynekologa.Snažili jsme se přes rok (ale bylo v tom i stěhování, změna práce a spol. takže divočina). Co mi mudr. říkal, tak krvácení ani špinění naprosto nevadí při snaze o početí. Je to takový opruz, ale mimčo klidně můžete počít, spermie se s tím srovnají 🙂 Taky mi doporučil braní vitamínů, úplný komplex všeho a fakt to na 2-3 měsíce pomohlo, přestala jsem špinit i krvácet. Dál jsem brala Acsorutin na podporu cév, to taky pomohlo. Někdo má tu ovulaci prostě bouřlivější a jak prudce poklesne hladina hormonů, zakrvácí/zašpiní, ale pokud jsou všechny ostatní vyšetření v pořádku, není důvod k panice🙂 Aspoň víte, kdy na to hupnout a nemusíš kupovat drahé ovulační testy 😎
@maarika

maarika
autor
19. bře 2014

@dadushe Děkuju moc za uklidnění 🙂 Já mám právě děsný strach,že kvůli tomu pitomému krvácení by to nemuselo jít....Ale sna ano a nebude to mít na to vliv 🙂
A můžu se zeptat jestě,jak si ten ascorutin brala??To si brala celý měsíc v kuse??je mi jasné,že to je vlastně jen vitamín C,ale tak pro zajímavost a ještě ohledně tech vitamínů.Já co beru,tak beru kyselinu listovou.Předd asi 2mi měsíci jsem pila kontryhel a po něm to bylo snad ještě horší a navíc mě během ovulky strašně bolelo břicho,takže jsem ho vysadila

dadushe
19. bře 2014

@maarika Brala jsem krabičku Femibionu - ten pro plánované těhotenství a první trimestr a ascorutin jsem zobala ze začátku poctivě, pak jen v období kolem té ovulace a dál, když jsem právě měla špinit/krvácet. Dávkování je tam napsaný, já brala 1x denně🙂 Kontryhel mi to taky zhoršil, nevim čím to bylo, někdy po něm snad narůstá víc sliznice, každopádně rychle jsem ho pít radši přestala 😀 Jinak teda já absolvovala i hormonální profil, štítnou žlázu a všechno v pořádku.....to krvácení přestalo až těhotenstvím🙂 Prostě jednoho krásného dne jsem nezačala špinit a bylo 😕 Doufám, že u tebe to bude stejný:D

maarika
autor
19. bře 2014

@dadushe tak já si taky koupím ten Femibion a snad mi pomůže 🙂 Asi budu vypadat jako blbec,ale rozumím tomu dobře,že si ten ascorutin brala celý měsíc v kuse a pak třeba další měsíc jen v době,kdy si měla krvácet??? Promin,asi se ptám jak trotl 😀

ija1
19. bře 2014

ja zaspinila dvakrat behem ovulace... nikdy jindy se mi tak nestalo a pokazde jsem otehotnela.... takze to urcite nevadi....

dadushe
19. bře 2014

@maarika Tak tak,přesně,ze začátku jsem ho brala každý den, potom už jen při problémech (v období před ovulací, při ovulaci a po ovulaci, protože jsem ještě špinívala až do MS, tam už jsem ho nebrala pod dojmem, že aspoň ta mrcha dřív skončí) 🙂

maarika
autor
19. bře 2014

@ija1 to ráda slyším 🙂 a můžu se zeptat,jak dlouho to špinění trvalo????

maarika
autor
19. bře 2014

@dadushe děkujii 🙂 Tak jsem si zobla teď první tabletku 🙂 Já jsem právě dneska 14 DC a už den a něco mě to zase otravuje.....já bych do toho kopla,fakt....by mě zajímalo,co to jako je.Fakt vše začlo až po prvním porodu.Dřív jsem o tom neměla ani páru...

ija1
19. bře 2014

@maarika vzdycky jen ten den kdy mela byt ovulace.....

maarika
autor
19. bře 2014

@ija1 aha,no u mě to trvá tak den,dva,někdy tři.Ale vždy pravidelně....tak nevím,no

ija1
19. bře 2014

ja si koupila nosifol a on mi krasne upravil cyklus... rok nam druhe neslo a po nosifolu do tri mesicu

zuza01
19. bře 2014

Taky se mi stávalo, byla jsem u dr, ale nic zvláštního neshledal, prostě ovulace. Otěhotněla jsem normálně.

maarika
autor
19. bře 2014

@zuza01 a můžu se zeptat i tebe,jak dlouho to u tebe trvalo???Kolik dní?

zuza01
19. bře 2014

@maarika Týden, nejdřív slabé špinění, pak už to bylo slabé krvácení. Šla jsem s tím k dr., ale právě říkal, že nic nevidí ani na utz, další měsíc jsem otěhotněla.

maarika
autor
19. bře 2014

@zuza01 děkuju moc 🙂 Já to nemám tak dlouho,ale jsem ráda,že nejsem jediná s touhle nepříjemností a dokonce mám teď i naději,že by se nám to mohlo povést 🙂

zuzajda20
3. čer 2014

@maarika Můžu se zeptat, jestli tě to krvácení ještě trápí? Nebo si začala něco brát, co ti pomohlo? Já jsem na tom asi stejně. Jsem dva roky po porodu a brala jsem do loňského července antikoncepci v injekcích, tu jsem vysadila a cca od února se u mě začala slabě objevovat ms a minulý cyklus 14 DC jsem začala krvácet. Trvalo to jeden den, pak druhý špinění a konec a dneska jsem znovu 14 DC a krvácím více než předtím a bolí mě podbřišek. Myslíš, že by to mohla být ovu? Počkám až to přestane a půjdu k dr. ale kdyby to byla ovu, tak bych byla trošku klidnější, tak mám obavy, že něco není ok :( díky moc