icon

Krvácení 3x během měsíce a půl - může za to stres?

galaxy23
15. kvě 2021

Ahoj.. MS mám nepravidelnou ale během měsíce a půl krvácím už po třetí.. Nevím zda je semnou něco špatně, nebo za to může stres.. Mám 2lete dítě které nechodí a má furt nějaké doktory (rehabilitace, neurolog, psycholog, oční) takže stres by byl asi na místě.
V pondělí samozřejmě budu už volat na gyndu, protože to v pořádku asi nebude.. A pomůže mi antikoncepce? Abych měla pravidelnou MS?

wladimira
15. kvě 2021

@galaxy23 tak ono záleží jestli to krvácení je MS třeba u zánětu dělohy se taky krvaci a dost rádo se to vrací takže určitě bych zasla k doktoru

vladenkamaminka
15. kvě 2021

Nemůže to být ovulační krvácení? Taky ho mívám.. jinak ano stres udela paseku, u mě zase ms naopak je posunuta i o 2 týdny... antina ti pomůže, ale zkus ještě třeba kontryhelovy caj, ja si ho nemohu vynachválit...

galaxy23
autor
15. kvě 2021

@vladenkamaminka ani nevím kdy mívám ovulaci a nikdy jsem žádné problémy neměla, navíc je to běžné krvácení jako při MS celý týden 💁‍♀️ čaj zkusím a děkuji

herminka
15. kvě 2021

@galaxy23 Jak dlouhý máš běžný cyklus? Jedna odchylka za rok nemusí nic znamenat, ale pokud jsou neobvykle krátké dva cykly za sebou, může se něco dít.
Antikoncepce jen "zakryje" problém, ale neřeší ho, při jejím braní to ani není pravá menstruace, ale krvácení z vysazení, tím si nepomůžeš.
Kontryhel je tak trochu sázka do loterie. Obecně je to ženská bylinka, ale někomu sedí a někomu nadělá v cyklu ještě větší zmatek.

galaxy23
autor
16. kvě 2021

@herminka já to mám nepravidelně, ale je to okolo těch 27 dnech.. Někdy mít někdy víc.. Ale rozhodně jsem nikdy neměla 3x do měsíce a půl.. A mám to celý týden.. A když jsem měla tu předchozí, rozboleli mě záda jakoby nad zadkem, teď to mám taky a to jsem dřív neměla.