Krvácení po skončení menstruace, stalo se vám to?
Ahoj, minulou středu mi skončily měsíčky, v sobotu jsem lehce zašpinila a dnes jsem začala krvácet, jakoby se rozjížděl další cyklus. Ještě nikdy se mi tohle nestalo. Mám desátý den cyklu, občas mívám ovulační špinění, ale to většinou až kolem patnáctého dne a rozhodně to není krvácení, jako teď. Stalo se vám to někomu? Antikoncepci neberu, je mi 46 let.
@rakysaly a jak prosím u vas ? Mám to taky tak po ms hned krvacim zase
@lenkaaa1113 Dobrý den,je to už dost let a nepamatuji si:/ Ale asi se to zase upravilo. Během tohohle roku jsem mela taky nějaké výkyvy, a na gyn mi rekla,ze je to normální,že někdy stresem nebo jídlem v kterém je estrogen(například tofu) mohou vzniknout výkyvy... Jo a cestování. Ale každopádně mi v ten den dopadla špatně cytologi🤷♀️po dalších 3 měsících zas ok a teď čekám po pul roce... Jestli máte obavy,tak zajděte k lékaři. Ale u mě se to pak upravilo... Já mamnavic nemocnou štítnou žlázu a i když jsem pod praskama tak si myslim,ze čas od času ty hormony prostě delaji neplechu...

@sabas dobrý den, mohu se zeptat, jak to u Vás tenkrát dopadlo? Mám teď stejný problém. Dekuji.