Krvácení při sexu. Je to opravdu po kontrole v pořádku?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli mi někdo nemůže poradit.. 24.7. nám při styku s přítelem praskl kondom a tak jsem užila tabletku ella one po 8 hodinách. Týden na to jsem chytila zánět močových cest, takže jsem užívala atb. V nejbližší době očekávám příchod menstruace, ale samozřejmě počítám s nějakým tím zpožděním. V neděli se mi ale stalo, že jsem spala s přítelem a když jsme skončili, všimli jsme si, že jsem začala jakoby špinit (už během toho styku), tak jsem si myslela, že už se rozjíždí menstruace, jenže do rána to přešlo a dál nic. Dneska ráno jsem byla na gynekologii na půlroční prohlídce a všechno jsem to dr řekla. Uklidnila mě, že po tabletce je to normální a cyklua je rozjozený třeba i 3 měsíce. Dělala mi akorát ultrazvuk a dívala ae na mě zrcátkem. No jemže dneska jsme spolu s přítelem zase spali a když jsme skončili, tak všde na peřině i na kondomu byla hnědá krev, taková ta co bývá na začátku nebo na konci mensttuace. Tak ksem si myslela, že teď už se to opravdu rozkelo, jenže mám tapomn v sobě už 3 hodiny a zase jakoby se to skoro zastavilo, jem slabé hodně slabé splnění. Myslíte, že je to opravdu v pořádku, když jsem byla dnes na gyndě a vše bylo ok? Děkuji za odpovědi, snad mě uklidníte. 🙂
"prošťouc

Takže jako tady očekáváš lepší rady a názory než od gynekologa?