icon

Mohlo by to být novorozenecké akné?

sugarplum
14. čer 2017

Ahoj, mohlo by tohle byt novorozenecke akne? Zacalo to tak nevinne a ted toho ma plne tvaricky.. Treti den potiram repikem a na noc mazu sudocremem.. Nijak to ale nepomaha..jsem z toho nestastna ☹.

Mohlo by to být novorozenecké akné?Mohlo by to být novorozenecké akné?
stella2404
15. čer 2017

My jsme měli to samé, objevilo se to cca ve 4týdnech věku ,mazala jsem Bephantenem a obklady z černého čaje, do týdne to měla Ema pryč 😉😉😉

kristiin
15. čer 2017

@sugarplum jejda chuďátko malé☹ jestli jste to tím řepíkem a sudokrémem ještě nezhoršila! my měli bez těch bílých pupínků a Dr. mi řekla že je to kvůli tomu, že ty mazové žlázky ještě nefungují jak by měly, a předepsala mi Jaryšovu vodu (jestli si dobře vzpomínám na název) na potírání - namíchali v lékárně bez doplatku. Určitě bych s tím zašla k dětské, ať ještě prcek nedostane infekci.

astyna
15. čer 2017

ahoj, přejde samo. My toho vyzkoušeli...cca měsíc trvalo, než se to srovnalo a nyní má tvářičky jak broskvičky 😀 Hlavně nemačkej, nech to fakt být. Je to tvář.

kristiin
15. čer 2017

@astyna ano, přesně tak, přejde to samo ale musí se to nechat být. Tu Jaryšovu vodu jsem flákala, protože musela být v ledničce a dávat prckovi na tvář studené si mu moc nelíbilo. A vyléčilo se to i bez toho a troufám si říct, že dřív než za měsíc🙂 Ale jak to má dětátko od paní, raději bych k té dětské přecejen zašla..

astyna
15. čer 2017

@kristiin

my jsme se synem taky byli u pediatra, protože jsem nevěděla, co to je. Napsala nám plno mastí, olejů a vodiček. Pak přijela moje máma, spráskla ruce a řekla, nic, umývej to jen vodou, nastříhej si perlan a omývat každý večer. No ale stejně bych řekla, že zabral až ten čas 🙂 Ono je nejhorší, že u nás v tu dobu kdovíkdo pořád chodil a dítě na sobě toto :D

monaluza
15. čer 2017

Nam pomohl Holtuv krem (v lekarne)

sugarplum
autor
16. čer 2017

Tak po trech dnech aplikace odvaru z repiku a sudocremu snad zlepseni. Uz to nejsou ty silene zarudle bolaky, ale krasne se to vysusilo a docela to mizi. Tak snad se to bude zlepsovat i nadale 🙂!

sugarplum
autor
16. čer 2017

Jinak já to konzultovala s pediatričkou a ta říkala, že je to problém, který trápí vlastně jenom maminky, protože jejich mimčo je olezlé a s beďarama..a to se jim nelíbí 😀! Malýmu je to úplně jedno 😀