Mohly falešné testy po konizaci čípku znamenat problém?
Dobrý den mám poo Konizaci cipku řekli mi že z prvních výsledků tam něco zůstalo a objednali mě na kontrolu Dr mě prohlédl a že díky mě nadváze není pořádně vzal mi znova vzorek z čípku a další testy volala sem o výsledky a sestřička že tam ty výsledky nevidí ale že mě má objednat na kontrolu na prosinec přijde mi to divné minulé mi do telefonu výsledky řekli myslíte že pořád nejsem ok ? Nějak mi vadí že nevím na čem jsem
Nevolala jsi moc brzy? Třeba výsledky ještě nejsou. Kontrola za 2 měsíce mi přijde v pořádku.
@kristyna726 teď záleží co tam bylo po prvni histologi po konizaci ( skrze nadváhu to nemá spojitost ) a teď zas záleží za jak dlouho jste volala někdy to trvá třeba 14 dní i 4 týdny ...kontrola je asi ok ale pokud jste jsi nejistá zda je vše ok řekla bych sestře o dřívější termín
@kristyna726 teď záleží co tam bylo po prvni histologi po konizaci ( skrze nadváhu to nemá spojitost ) a teď zas záleží za jak dlouho jste volala někdy to trvá třeba 14 dní i 4 týdny ...kontrola je asi ok ale pokud jste jsi nejistá zda je vše ok řekla bych sestře o dřívější termín
@lencaa11 kvuli nadvaze muze byt velmi spatne dostupny cipek. Ale z textu tezko rict.

To je tak neskutecne zmatecne napsany, ze nechapu pointu dotazu. Zkus opravit chyby, pouzit diakritiku a mozna to bude k pochopeni.