Možná jsem těhotná a mám jít na zákrok s čípkem
ahojte, je mi jasné, že nejsem a nebyla jsem jediná, kdo je v depresi z toho, zda v tom je či ne, akorát teď se na to dívám dost zvláštně, pač se mi ted přihodila spousta věcí naráz..například. :, před třemi lety mě bývalý nakazil HPV virem, tjn naštěstí se s tím mé tělo začalo vyrovnávat(cytologie v pořádku), pak od ledna min. roku, nesmím brát hormony kvůli leidenské mutaci,....
dále v nedávné době jsem si řekli s přítelem, že vše necháme náhodě a nebudeme se kontrolovat, vše bylo v pořádku dokud jsem nešla na gynekologii, kde mi oznámil, že mě chce poslat na preventivní zákrok s čípkem a jeho důvod byl takový, že se mu nezdá čípek, samozřejmě HPV vir byl negativní a cytologie jen mírně zvýšená, a též mi řekl, že je to zákrok i kvůli tomu, že jsem ještě nerodila a upozornil mě, abych ted neotěhotněla
..a shodou náhod mi to samozřejmě zavolal na dovolené začátkem srpna, a jak se říká, náhoda je blbec...8-12.tého srpna jsem očekávala menstruaci (nikdy nedošlo ke spoždění ani s prášky ani bez prášků od min. roku) a furt nic a dnes test vyšel negativní...
...ted se mi honí hlavou tolik věcí: když budu těhotná nesmím na tu operaci, bude gynekolog nadšený či ne? atd. atd....na ten zákrok jsem měla jít ve středu, tjn. musím zavolat a odhlásit to, a pokud se mi nedostaví menstruace do pátku , tak budu muset na gynekologii a vyslechnout si spoustu věcí...mj. musela jsem jit na krevní testy, ale nebylo v tom zahrnuto testování na gravitidu, jinak krevní testy byly v naprostém pořádku, tjn. dle testů zdravá(pouze mám zvyšený eozinofilní segment, což je kvůli té mutaci)...tjn. pište, pište a diskutujte, jelikož jsem už ted trošku z toho všeho jalová☹ jsem či nejsem, jelikož test nemusí být stoprocentní
tak to se omlouvám, mělo to být tj...jinak vidím, že jste si zde na mně dobře smlsly..asi se nedočkám nějaké rady
@hiericka Vypadaji tady mistni maminy jako gynekolozky? Ne... Vezmi telefon a zavolej si ke svemu gyndari. Kazdy problem a vse s cim si clovek neni jisty, ma svoje reseni. Ale musis to zacit nejak konstruktivne resit.

Technická: co je tjn.?