MS se nedostavila, užívám antikoncepci. Máte zkušenost?
Dobry vecer,mam dotaz ms zpozdena o 4dny. Antikoncepci uzivam pravidelne.nikdy zaden problem s dostavenim ms. Mate nekdo zkusenosti? Diky za odpovedi.
@majsalina manželka od bratránka otěhotněla přes prášky 😃 ale myslím, že to musí být joooo velká náhoda. Stačí trochu stresu a hned se to na tom odrazí...Já už měla taky hodně nervy že ještě druhé nechci (byli by narození ve stejný měsíc 😀 ) no a to stačilo...Ten den co mi řekli že je to negativní, tak večer jsem to dostala 😉
@majsalina udelej si test... nic jineho nezbyde pokud chces vedet jestli jsi v tom... staci prujem, atb,stres,parkrat vzit pozdeji a hned je ,,maler,, na svete
Tak test negativní... a ms stále nikde ..
@majsalina Mně se minulý cyklus zase stalo, že jsem krvácela dál i po nasazení dalších tabletek. Když to trvalo 4. den, tak jsem jsem poněkud znervózněla. Ale bylo před víkendem, tak jsem to nechala být a nakonec to během dalšího dne úplně přešlo. Dočetla jsem se, že se to stává. Pro klid duše bych doktorovi zavolala, ale myslím, že to nic být nemusí. Byla jsem sama překvapená, kolik žen, co berou HA, má problémy s (ne)krvácením.
@majsalina ahoj,necetla jsem ostatni prispevky,ale tez se mi stalo po dlouhodobem (pravidelnem) uzivani,test byl negativni a ani jsem si nemyslela,ze bych byla tehotna,volala jsem na gyn.a bylo dr.receno,ze se jedna o pozitivni vedlejsi ucinek HA-ze po nejake dobe to uz ani nedostanes...
Mne to moc nevyhovovalo a to byl i posledni mesic,kdy jsem ji uzila,pak jsme se zacali snazit o mimino.

@majsalina ahoj, test jsi dělala? Já jsem měla zpoždění 14 dní, cyklus mám pravidelný, (antiku neberu, máme 16m chlapečka a chystáme se na druhé), byla jsem i u dr. No a ten těhu z utv ani krve nepotvrdil...No a nervy opadly a ještě večer jsem to dostala...Možná to je jen v hlavě, psychika je silná, možná máš strach a ona ne a ne přijít 😉