icon

Může být špinění po menstruaci známka přechodu?

uzovka68
9. srp 2020

Dobrý den po menstruaci troskách spinim a mám kazdo dění na Ali myslíte žebi to bylo před přechodem děkuji za odpovět

sudylichozrout
9. srp 2020

@uzovka68 Zkus to prosim jeste jednou a cesky. 🤦🤦

volfici
9. srp 2020

@sudylichozrout obávám se, že tady už to lepší nebude. Musíš číst mezi řádky 😆

jitka_cv
9. srp 2020

Myslím, že paní má dotaz:Po menstruaci trochu špiním a mám každodenní návaly. Myslíte, že by to bylo před přechodem?
😀

zelenaesmolda
9. srp 2020

@sudylichozrout
to je prece jasne jak facka,kazdy den objednava neco z Aliexpress a chlap ji za to vzdycky da decentne do drzky ale tak,ze jenom z nosu malicko spini,nekrvaci to uplne

somalicats
9. srp 2020

@zelenaesmolda To ma jeste dobry, ja jak se dostanu k LindyBop, tak.jsem schopna tam utratit pul vyplaty, to nevim, jak bych vypadala, kdybych za tohle dostavala do drzky 😀 😀 😀

zelenaesmolda
9. srp 2020

@somalicats
co to je za stranku?zadala jsem to do prohlizece a prohlizec me tam vubec nepustil...

somalicats
9. srp 2020

@zelenaesmolda anglický e-shop se šaty

somalicats
9. srp 2020

@zelenaesmolda Hmm, ale koukám, že už se tam nedá dostat, našla jsem jen nějakou českou verzi... sakryš. Já tam naposledy nakupovala ještě před koronou.

zelenaesmolda
9. srp 2020

@somalicats
zvlastni,v UK jsem zila nekolik let a nikdy jsem o tomhle eshopu neslysela

somalicats
9. srp 2020

@zelenaesmolda Já tam nakupovala celkem pravidelně, měli tam šaty, které mi fakt sedly 😀, škoda, no... v té české verzi, co jsem našla, je ta nabídka hodně oholená a taky dražší (a to o dost) - asi někdo, kdo nakoupil a přeprodává.

zelenaesmolda
10. srp 2020

@somalicats
tak v cesku je vsechno tak nejak drazsi nez v UK