Může kvasinková infekce způsobit zpoždění menstruace?
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat mam pravidelny cyklus ale tak nejak se mi to zacalo posunovat posledni dva mesice jsem to mela o 3-5 dni driv a ted mi to meska 2 dny mela jsem tenhle mesic kvasinkovou infekci a tehotenstvi neni mozny tenhle mesic zadny PS neprobehl ale cim by to mohlo byt netusim jeste jsem jela do Brna s kamoskou na kavu jenze bylo hrozne horko s kava ledova tak jsem onemocnela bolest v krku horecka a vcera sem to mela dostat a nic a dnes taky nic obvykle to dostavam rano muze ti byt tou nemoci ze mam spozdeni nebo tou kvasinkovou infekci?
Nevím, proč ti vadí 2 dny zpoždění, vždyť to nic neznamená. Může být z obojího, vždyť je to jedno.
@1pomnenka protoze nikdy nemyvam spozdeni nej drivejsi ms
Nevím, proč ti vadí 2 dny zpoždění, vždyť to nic neznamená. Může být z obojího, vždyť je to jedno.
@1pomnenka ted jsem si zkusila stahnout jiny kalendar a ten ukazuje ze mam do ms 5 dni a druhy ze mam 2 dny spozdeni asi spatny kalendar
@1pomnenka ted jsem si zkusila stahnout jiny kalendar a ten ukazuje ze mam do ms 5 dni a druhy ze mam 2 dny spozdeni asi spatny kalendar
@anickakyticka neví první den poslední ms? Připočítáš 28 dní a víš přesně, kalendář nekalendář.
@anickakyticka neví první den poslední ms? Připočítáš 28 dní a víš přesně, kalendář nekalendář.
@berenika39 tak jestli jsem to vypocitala spravne tak mam 4 dny do MS pocitala jsem od zacatku posledni MS