icon

Nízka sliznica, čo robiť?

sandrusik9
27. dub 2018

Ahojte mala ste niektorá problém s nízkou sliznicou ? Po vysadení HAK mi nedošla menstruacia dostala som vyvolavacku potom prišla a odvtedy zase nič teraz som bola na ultrazvuku doktor mi povedal že mám veeelmi nízku sliznicu a pichol mi agofolin a o týždeň mi pichne agolutin na vyvolanie MS. Chceli by sme sa začať snažiť o miminko ale asi to nemá význam keďže by sa nemalo kde uchytiť viete mi poradiť čo robiť ?

anetka9
27. dub 2018

Drmek a kontryhelový čaj a poroste krásně🙂 a z těch babských rad - červené víno🙂

sandrusik9
autor
27. dub 2018

@anetka9 ďakujem krásne ❤️

marii90
Autor odpověď smazal
marii90
27. dub 2018

Mam podobny problem. MS jsem mela, ale to pry se sliznici nesouvisi, mi rekli na klinice. Absolvovali jsme veskerou proceduru, ale v den um.oplodneni me skolila angina a dalsi termin jsme byli na dovoleny. Nakonec jsme se s manzelem dohodli, ze to zkusime az na podzim, abychom si odpocinuli od toho stresu, dojizdeni a leku.. Na klinice mi rekli, ze s moji sliznici nemuzu otehotnet. Pri maximalnim "vyhaneni" mela okolo 4 mm a na um. oplodneni meli limit 7mm, takze nas ani nechteli objednat.
Nicmene jsem pila (ne uplne poctive) 1x denne kontryhelovy caj a zobala listovku. A i se svoji sliznici 00prd mame doma 17 denniho cvrcka 😍 Na druheho prdolu mame zamrazenych 7 embryi, ale snad se zadari opet prirozene 😊

sandrusik9
autor
27. dub 2018

@marii90 tak to je super pozitívna správa ❤️ Moc gratulujem ❤️ avšak ja nemám ani MS teraz som po vyvolavacke tak čakám uvidím čo bude a keď dostanem začnem piť kontryhelovy čaj

marii90
27. dub 2018

@sandrusik9 zkus to urcite... nic tim nemuzes snad zkazit ☺ I kdyz doktori nekdy tvrdi, ze je neco nemozne, nemusi to tak byt 😊
Drzim moc palce!!! 🍀

sandrusik9
autor
27. dub 2018

@marii90 ďakujem moc si zlata verím že sa mi čoskoro podarí miminko ❤️ A ty si užívaj maličkého 😍