Ovulace po vyvolané menstruaci, co pro ni ještě udělat?
Áááá teta Irma se taky rozhodla po Agolutinu s Neofollinem přijet na návštěvu... Nasazen Kontryhel... A co udělat pro ovulaci víc ? Nasadit i Gynex ??? Poraďte prosím :(;(
@dasenka888 ahojky...taky stále řeším.druhý měsíc beru od 15dc do 25dc utrogestan...nechodí mi jinak ms...už přes dva měsíce piju nosifol a užívám gynex....a stále nic....až doberu, dám si pauzu...přeci to je celkem nákladný :-/snažím se netestovat, kontrolovat, jak mi doporučil doktor....jooo a piju bylinkový čaje 🙂
v lednu pokud ms nepřijde tak k doktorovi a bude se nasazovat asi něco jiného...tak ať se brzy zadaří 🙂
u nás to asi ještě ňákou tu dobu bohužel potrvá ☹
@mysackovi hlavně se to ted řeší zase jinak , já se celkem bojím že bude u nás to samé :( Ale pořád se snažíme 🙂
@dasenka888 jj manžel už byl...aten je naprosto v pořádku 🙂 .....problém jeprávě u mě...jen doufám, že si na miminko nebudu muset počkat věčnost....ale zasese snažíme teprve přes půl roku...ale i tak mi to přijde nekonečný🙂
@mysackovi u kamarádky se snazej už čtvrtý rok.... My už sedmý měsíc, doufám, že tento se zadari 🙂)
@dasenka888 jééé tak to jsme na tom stejně 🙂 ...my se začali přelom květen červen 🙂...ale my už jsme si spolu psali v jiném foru že? 🙂
já jak beru ten utrogestan, tak ms chodí...ale už ten 25.den ...a teď jsem jí měla divnou...v podstatě se dá říct 4 dny....ale hooodně slabou...a to vždy jen dopoledne a odpoledne už nic a ani v noci nic...vždy jen slabě dopoledne a max jsem zašpinila....nechápu....možná to je normální ale mě to nepřišlo....a dneska jsem ráno cítila takovej divnej pocit v břiše, takový tlačení a trošku dneska špiním...tak nevímco se děje
@mysackovi jj psali 🙂 To já mám při ovulaci a nebo při příchodu MS 🙂 Tenhle měsíc bych to chtěla vychytat 🙂)
@dasenka888 já se v mémtěle nevyznávám už...dělá si co chce :-/
@mysackovi bude dobře, ale chce to čas 🙂)
@dasenka888 jj to mas pravdu 😉
A ty mas cyklus normalni?
@mysackovi ne ted jsem byla na vyvolavackach 🙂
@dasenka888 tak to jsme asi na tom podobně :-/ 🙂

@dasenka888 Zdravý pohyb, zdravý rozum = nejpřirozenější cesta k vytouženému těhotenství:
https://www.facebook.com/pages/Metoda-Ludmily-M...