icon

Pichlavá bolest břicha po revizi: Může to být kýla?

janches
30. kvě 2022

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost. Jsem 11 dní po potratu ve 22tt a následné revizi. První dny bylo vše v pohodě, co se týká fyzického stavu. Teď mám již 3 dny pichlavou nepříjemnou bolest po celém břiše. Podbříšek je velmi citlivý na dotek. Když si sednu nebo stoupnu, také cítím bolest. Před pár dny jsem zvedla syna (17kg) a píchlo mě v břiše. Pak vlastně začaly ty bolesti. Mám strach z kýly?

rehoruj
31. kvě 2022

@janches Ahoj 🙂 já mám po revizi 11 týdnů byla jsem na konci 12tt takže těhotenství mladší ... určitě to může být zavinování dělohy .. sroluj si polštář a dej si ho pod břicho a lež na něm ( doporučila mi to mamka- dělá se to i po porodech) aby se Ti dobře zavinula. Měla jsem to taky tak a píchalo mě až do 1 porevizní MS , kdytá přišla přesně na den 5 týdnů po revizi . Pokud tedy nemáš teploty nebo jiné trápení, tak tomu dej čas 🙂 já popíjela kontryhelový čaj , gynex kapky 5-0-5 dnenně a k tomu nosifol. Nnyní mám po druhé MS a vše je v pořádku . 🙂 držím palce

janches
autor
31. kvě 2022

@rehoruj děkuji, já jsem nakonec nevydržela a jela do nemocnice. Je to zánět dělohy a musela jsem na opětovnou revizi. Kontryhel taky piju, ale bohužel to nestačilo. Každopádně děkuji za reakci.

rehoruj
5. čer 2022

@janches ahoj , mrzí mě , že to dopadlo další revizi , ale podchytila jsi to včas a to je dobře . Tak ať už je jen a jen lépe ❤️

trilien
5. čer 2022

@janches držím palce. Nabudúce to už určite vyjde 🙂 Super, že si šla do nemocnice. Ja som mala pichľavú bolesť po revizi, nedokázala som nikde dohľadať, čo to znamená.... šla som až po 5 dňoch, tiež som mala zánět a mám,ako následok jeden nepriechodný vajcovod a jeden slabo priechodný vajcovod.

janches
autor
5. čer 2022

@trilien já jsem taky šla až 4 den. A jak se to zjistilo, že máš takové následky? I po první revizi tvrdili, že se vše povedlo a je vše v pořádku. Odcházela jsem bez bolestí. Teď mě břicho stále pobolívá a mám strach, že se opět něco pokazí... jak se tedy pozná, že je neprůchodný vejcovod? Můžeš ještě otěhotnět? Je mi moc líto, že máš takové problémy

trilien
6. čer 2022

@janches nemohla som otehotnieť po kyretáži (prebehla 2016), v 2019 mi v IVF centre na HyCoSy potvrdili nepriechodný vajcovod, druhý bol viditeľný až po chvíli, preto bol stanovený ako čiastočne priechodný. Otehotnela som po 6 rokoch v r. 2022.

janches
autor
6. čer 2022

@trilien tak to je teda něco...No budu se modlit, aby bylo vše v pořádku. A jsem moc ráda, že se ti nakonec povedlo otěhotnět🙏

trilien
6. čer 2022

@janches ďakujem, si zlatá 🙂 Verím, že ďalšie tehotenstvo ti už dopadne na výbornú ❤

janches
autor
6. čer 2022

@trilien to ja taky pevně věřím, ale mám hrozný strach. Drž se 😊

trilien
6. čer 2022

@janches báť sa vopred nepomáha😉, aj keď to úplne chápem, ja som šla pred 4 týždňami na UZ s tým, že to bude zase ZT, ani som sa nedokázala tešiť, keď mi Dr. potvrdila, že po 6r to vyšlo. Držím silno palce, nech sa to čo najskůr podarí ❤

janches
autor
6. čer 2022

@trilien já vím, že to nepomáhá, spíš naopak. Jde o to, že když jsem byla těhotná, pořád jsem věřila, že to dopadne dobře. Špatné věci jsem si nepřipouštěla a když to vše dopadlo špatně, tak se ve mně něco zlomilo a teď už moc nejde myslet pozitivně. Ale snad je to tím, že je vše moc čerstvé...ale 6 let je hrozně dlouho, to si vůbec nedokážu představit. Je skvělé, že jsi to nevzdala. Moc držím pěsti aby to vše dobře dopadlo