icon

Spermie po sexu. Co Vy na to?

janca2000
8. bře 2020

Mám asi úplně blbý dotaz, ale chci se vás zeptat.
Měla jsem v životě 3 chlapy, s jimiž sex byl bez barierove ochrany a udělali se do mne. S prvním a i s druhým partnerem skoro nic ze mne nevytékalo, ale se současným partnerem ano, a to celkem hodně.
Je asi jasne, že to vytece, tomu se ani tak nedivím, ale právě se divím tomu, že po tam těch partnerech nic. Napadá mě, jestli to nepředstírali 😂😂 ale to nee. V množství ejakulatu myslím není rozdíl, nebo aspoň v puse nebo na břiše jsem to nepoznala 😁😁

katule1990
8. bře 2020

@janca2000 Mylím, že to bude tím, že má řídší sperma. To taky může znamenat, že v ejakulátu nemá moc spermií. Mám doma to samé, taky to ze mě hodně teče. A manžel má zjištěné snížené množství spermií na ml. Zároveň mu ale vždycky vyšel hodně nadprůměrný objem ejakulátu, takže to bude asi kombinace toho. Další věc je, že je ejakulát i průhlednější, než je obvyklé. Nevšimla sis třeba i toho, že je to sperma skoro průhledné?

janca2000
autor
8. bře 2020

@katule1990 nee, průhledný není, je bílý.
A děkuji za komentář. Je to možné. On určitě na žádných testech nebyl. To, že by byl pruhkednejsi by znamenalo právě, že tam má méně těch spermií?

katule1990
8. bře 2020

@janca2000 Ano. Ptala jsem se na to i paní z laboratoře a říkala, že ta průhlednost a řídkost právě souvisí s tím menším množstvím spermií. Proto mě to napadlo. Tak u vás to snad bude v pohodě a je třeba jen řídší a ničemu to nevadí 🙂.