Stoupající HCG po potratu?
Take me napadlo mimodelozni...pri hodnote hcg by uz mohlo byt v deloze neco videt...a po dvou dnes ani nestouplo dvojnasobne...kazdopadne preji aby bylo vse v poradku i kdyz zacatek neni nic moc....
Hcg stoupá velmi málo.Obávám se že to nevyjde.Jinak nad hodnotu hcg 1000 už by na UZ mělo být něco vidět.
Já teda nechci strašit, ale já měla tohle při mimodeloznim našli ho až při LPR ve vaječníku a to už jsem měla HCG kolem 2tisic. Při jakékoli intenzivní bolesti okamžitě pohotovost...
Děvčata, bylo to tak... včera ráno jsem se probudila s bolestmi, rychle do nemocnice - prasklý vejcovod a břicho plné krve... mám po operaci a vejcovod je pryč. Ale juchú. Žiju
@vancurka tak hlavne ze jsi v poradku...odpocivej..zase bude dobre.
Děkuji za podporu děvčata 🌻

@vancurka ahoj, chtěla bych vědět, zda má někdo stejnou zkušenost. Měla jsem spouštění ms, test byl slabě pozitivní, objednala jsem se k Dr. Začala jsem ale 5. den spoždění hodně krvácet, děloha byla prázdná,Dr zkonstatoval potrat. Krvácela jsem 5 dní+2 dny špinění. Měla jsem se stále těhu příznaky a test byl týden po potratu velmi silné pozitivní. Na kontrole HCG 1230, po 2 dnech 1350. Děloha prázdná, sliznice tenoučká. Dal mi čípky na udržení těhotenství a na kontrolu za týden. Jsem z toho zmatená.