icon

Zkušenosti s užíváním Deflagynu a Papilocare proti špatné cytologii

barbarkak
16. čer 2022

Ahoj holky, chtěla bych napsat mou zkušenost s užíváním Deflagynu a Papilocare. Sama jsem marně hledala nějaké recenze, tak pokud to někomu pomůže.
Loni mi vyšla opakovaně cytologie HSIL a viditele změny na čípku, doktorka mě poslala ke konizaci, na kterou jsem měla čekat 3 měsíce a tak mi zatím doporučila přípravek Deflagyn. Za 3 měsíce užívání, byl výsledek LSIL a na čípku nic, což je velký zlepšení. Biopsie negativní, konizaci jsem odmítla s tím, že chci pokračovat v "léčbě". Brala jsem Deflagyn další 3 měsíce + jsem si objednala Coriolus a Betaglukan od Superionherbs. Po dalších 3 měsících výsledek ASC-US, opět zlepšení. Paní doktorka mě stále lanařila k zákroku, ale já chtěla vyčkat. Objednala jsem si Papilocare, protože má šetrnější složení, a doporučuje se právě jen na mírné změny. Do toho jsem stále brala Coriolus. Za další 3 měsíce cytologie naprosto v pořádku.

lencaa11
17. čer 2022

@barbarkak to je pěkný že to tak to zabralo jen bych byla opratrna na tu cytologii může vám házet že je vše ok a ono to může bejt jinak nechala bych si udělat test na HPV a tu konizaci zvazila ono primo do čípku nikdo
nevidi a hlavně se to může vrátit držím palce 💜

barbarkak
autor
18. čer 2022

@lencaa11 Mám v plánu o to poprosit na další kontrole, abych měla jistotu. Jinak jsem proti HPV očkovaná, ale vím že to nemusí být 100%. Sexuální partnery nestřídám. A všechny testy ( cytologie - hradním si tu přesnější, utz, kolpo vypadají naprosto v pořádku). Jsem sama dost posera co se týká zdraví, ale snažila jsem se jako první možnost udělat vše proto, aby se nález zlepšil, a mám radost, že se to evidentně podařilo( I když to stálo plno peněz) A hlavně jsem chtěla dát recenzi na ty přípravky, které k tomu určitě z většiny přispěly.
Na jednu stranu může člověk výsledky podcenit, na druhou stranu se plno těch zákroků dělá u mladých žen, co ještě plánují děti, zbytečně. A kdo má že zákroku stejný bobky jako jsem měla já, může mu tohle dát naději, že se mu může ve zdraví vyhnout. Ale jak říkám, peněz to stálo plno.

brecule
25. kvě 2025

Dobrý den, mně to moc pomohlo ta Vaše recenze - barbarkak. Snad se "držíte" a jste zdráva!
Já mám HPV již několik let, přesně nevím jak dlouho, poprvé mi ho odhalil mnou placený test u gynekoložky. A to před 7 lety. Nyní mám stále stejný stav LSIL. Trochu jsem se na to vyprdla, protože mně utěšila slova gynekologa v nemocnici, kam mne moje gynekoložka předala. Řekl, že čípek se mu na pohled zdá pěkný. O konizaci nebyla řeč. Až nyní, když jsem přišla po dvou letech znovu na stěr (opět jsem si zaplatila ten lepší), mi lékařka doporučila konizaci. Vzhledem k věku (41). Zatím jsem ji odmítla a snažím se najít jinou cestu, zkusit to. Samozřejmě, když to nezabere, tak pujdu na zákrok. Dala jsem si půl až třičtvrtě roku na "léčbu". Zatím mám doma Vilcacoru (kočičí dráp), Čagu a ted přemýšlím zda-li koupím Coriolus nebo Papilocare (tabletky nebo gely ?). Když to není akutní stav je dobré to zkusit opravit, uzdravit. Samožřejmě v opačném připadě je dobré jednat a jít na konizaci.
Dost slyším, že lékaři Papilocare doporučují. Moje řekla, že na to nic není. Jen mluvila o imunitě.

lencaa11
25. kvě 2025
@brecule

Dobrý den, mně to moc pomohlo ta Vaše recenze - barbarkak. Snad se "držíte" a jste zdráva!
Já mám HPV již několik let, přesně nevím jak dlouho, poprvé mi ho odhalil mnou placený test u gynekoložky. A to před 7 lety. Nyní mám stále stejný stav LSIL. Trochu jsem se na to vyprdla, protože mně utěšila slova gynekologa v nemocnici, kam mne moje gynekoložka předala. Řekl, že čípek se mu na pohled zdá pěkný. O konizaci nebyla řeč. Až nyní, když jsem přišla po dvou letech znovu na stěr (opět jsem si zaplatila ten lepší), mi lékařka doporučila konizaci. Vzhledem k věku (41). Zatím jsem ji odmítla a snažím se najít jinou cestu, zkusit to. Samozřejmě, když to nezabere, tak pujdu na zákrok. Dala jsem si půl až třičtvrtě roku na "léčbu". Zatím mám doma Vilcacoru (kočičí dráp), Čagu a ted přemýšlím zda-li koupím Coriolus nebo Papilocare (tabletky nebo gely ?). Když to není akutní stav je dobré to zkusit opravit, uzdravit. Samožřejmě v opačném připadě je dobré jednat a jít na konizaci.
Dost slyším, že lékaři Papilocare doporučují. Moje řekla, že na to nic není. Jen mluvila o imunitě.

@brecule gel je jen vyhazování z okna jde o vaší imunitu přesně na to jsou nejlepsi cinske houby ..pokud už lékař doporučil konizaci na nic bych nečekala tohle na samoléčbu moc neplatí HPV je zákeřný to že jste celou dobu měla ok neznamená že už se něco neděje ..konizace je na 20 min a může ženě zachránit život + třeba léčbu ...

lencaa11
25. kvě 2025
@brecule

@brecule hlavně konizace se doporučuje už právě že tam jsou náznaky na čípku že je nález který může bejt před rakovinou nebo taky už se stalo že tam byl nález který už vyžadoval operaci + léčbu ...