Dokument o ne-očkování
Nejlepší je to nečíst,, já u první holky to četla od americké doktorky a stratila jsem ze strachu na den mlíko,,, prostě malího očkuju sinflorix a hexa máme už tři za sebou,, na nežádoucí účinky jsem si koupila vyburcol homeopatika a při rozmrzelosti ve formě čípků zabrali,,, malej má disfunkci srdíčka středně těžká disfunkce asimetrie sínového septa( komor(,, chlopní a i kardiolog mi doporučil očkovat,,, má to samozřejmě své proti,, těžké kovy hliník a arsen co pojí ty viry,,, ale to tak prostě je ,, nebo zkusit co nejdéle to oddalovat kamarádka očkovalaaž na 2 letech,,, no radši to nečtěte protože je to fakt o nervy,,, jo v něměcku se jim rozmohli spalničky protože se neočku jí a umřelo 18 měsíční miminko no očk.až kplem 15 měsíce na to a ještě se to dá oddalovat a pak to takhle dopadá ...
nekoukala,ale z tragické osobní zkušenosti jsem očkování u 3 dítěte posunula na hranici 3let,sice nemůže do školky aleje zdravá a živá
@lugahajkova
v Německu byly bohužel nakažení iočkovaní jedinci.. a to mimčo zemřelo, protožr mělo toho víc,někde je přesně uvedeno čím trpělo, snad nemoci co by ho stejně zabilo
a byla i tabulka, kde je uvedeno, že roku 1990 bylo nakaženo jak spalničkami, černýmkašlem nějaká stovka lidi, pak rok 2013 což uvedu, že maminky ještě nevěděli co to až obnáší a byly všechny děti na vyjimky naočkované a nakažených až desitky tisíc .... takže pak se domáhejte pravdy a vím, že očko je jen a jen blbý byznys....
ptala jsem se na dětských odděleních jak to vidí oni... někteří nchtěli vůbec mluvit, ale někteří sami řekli, že prblémy, které dnešni děti mají nikdy nezažili..
neprospívání, ochabování svalstva, náhle motorické a vývojové problémy, akolem dvou až tří let opožděný vývoj až zjištění hyperaktivity a autismus v mírné formě, za měs. mají i 10 případu, ale oni to bohužel ovlivnitnemůžou...
a pak vyšel článek, že tedabohužel to chtějí udělattak, že schválí novelu, kde i bez souhlasů rodičů budouočkovat, proočkovovávat bez souhlasu
životu zdar!? ne byznysu zdar...
lékaři se budou mít a lékarny a lidi budou naříkat, ale bohužel jim to nepomůže, protože neudělali maximum se proti tomupostavit ...
je mi z toho smutno
atico to snesli bez potíži, ať se jim daří
@sloste Souhlas, jedou na lidi "politiku strachu" a pak jsou schopni udělat takovou věc, že přejmenujou potíže? Stejný problém, jen je jinak pojmenovaný a jinak očíslovaný diagnozou, jen aby ukázali jak ty jejich sr.... "fungujou"? Opravdu to stojí za shlédnutí, myslím, že dost pravdy je i v tom, že nemoci ustoupily ještě dřív, než se proti nim začlo plošně očkovat, protože se celkově změnily a zlepšily podmínky pro život - výživa, hygiena,... Moc pěkně tam ten lékař vysvětluje, že očkovací programy v zemích třetího světa a všechny léky a antibiotika k nim, jsou naprosto zbytečné, dokud tito lidé nebudou pít čistou vodu a mít co jíst a kde bydlet v suchu, bez plísní a pod. A jestli projde ta novela? Chjoooo, .... Farmaceutický byznys neprofituje na zdravých lidech, osobně si myslím, že si některými vakcínami ty pacienty do budoucna vytváří. (Např. proti papilomaviru pro dívky - silgard a cervarix )
@lugahajkova Kdyby mé dítko mělo jakoukoli vývojovou vadu, při účinnosti a nezávadnosti dnešních vakcín bych ho snad raději vystavila riziku, že ty spalničky přinese domu 😒
http://www.czechfreepress.cz/zdravi/billovy-vak... Na tom webu je toho víc.... a tohle už je fakt síla.. Otázkou je nakolik je toto tvrzení pravda a nakolik je to jen konspirační teorie.. Každopádně ti nahoře to s náma dobře nemyslí :(
@lugahajkova Fakt super přístup, zavřít před tím oči, nepochopím.. místo toho, abys taky bojovala za vakcíny bez nú pro dítě se zátěží, tak děláš mrtvýho brouka...
@evik19 Dají se ze zahraničí sehnat i monovakcíny. Pokud bych byla přesvědčená, že je očkování přínosem, šla bych touto cestou v kombinaci s homeopatiky na zmírnění nú (což viburcol rozhodně není, je pouze na horečku) a podstoupla bych po očkování detoxikaci.
A ještě poznámka, v Německu je proočkovanost mezi 95-98%, kde se pak tedy ty spalničky vzaly? Nesedí čísla, že?
@kajalka tak jen bych opravila, monovakciny v současné době v Evropě k sehnání nejsou, bohužel, tu bych možná dala i sama. V Německu neockujici rodiče pořádali spalnickove party, aby to děti měly za sebou, myslím, ze i proto se tam ty spalničky tak rozšířily, tak jako tak to bylo několik set případů, nebyly to desetitisíce, aby se dalo mluvit o epidemii, já bych řekla, ze ty čísla vcelku sedí. Samozřejmě, ze nakazit se může i dítě ockované, ale myslím, ze moc takových případů tam nebylo. Mimochodem, chlapeček, který v Německu zemřel, prý snad mel nějakou srdeční vadu.
A ze by me dítě proti nežádoucím účinkům vakcín mohly ochránit zrovna homeopatika, no...tomu nevěřím vůbec. To radši budu odkládat, co to půjde. Každopádně zrovna spalničky bych si nepřála, aby moje dítě chytilo.
@evik19 To samozřejmě je, já o tom psala hlavně v souvislosti s tím, nakolik jsou ty vakcíny účinné.. Pokud má očkování ochránit před smrtí či trvalými následky z nějaké choroby, ale může způsobit to stejné, tak k čemu tedy je? Kdyby aspoň byla prokazatelná účinnost, když NU už prokazatelné jsou :( Taky MMR nechci dát a přemýšlím, co je "menší zlo", jak píšeš...
Imunita je jedina, a sice prirozena. Je to videt, ze vakcina ji nanahradi. Proto deti, ktere neprojdou nemoci, napr.spalnickama, a budou mit ockovani, museji v pozdejsim veku na ockovani znova. Jinak spalnicky muze dostat i dospela osoba, pac neni imunni. Jak se lze docist, ockovani jedinci jsou prenasecim a ani samotna vakcina je neuchrani pred nemoci. Jezis, muj ex ten mel ockovani kazdy rok, dostaval ho zdarma pri odberu krve, ja sla vzdycky dokolen. A kazdy rok, jen srcil noc do lesa, uz mel prisaty kliste! Ja v zivote kliste nemela, a ani ockovani proti nim ci encef.
V tehotenstvi se provadi test krve spalnicky/nestovice. Me vysel 1:64, coz je super, splanicky jsem jako dite prodelala, to v moje generaci uplne kazde dite, a tak jsem imunni. Ziju v zahranici, a tady v te zemi, je moje generace ockovana, a vim, ze velke casti zen vychazel test 1: 8 a 1:16, coz znamena, ze nejsou prirozene imunni proti teto nemoci. A proto se maji vyhybat po dobu tehu malym detem, aby se nenakazily. At uz jsou clanky a videa v uvedenych odkazech konspiracni, mam svoje selsky mysleni, a vidim. Jsem proti ockovani. Ze je to byznys? No je, zdravy clovek neni pro system prinosem.

Dala jsem to sem a teprv koukám, je to německy, se slovenskými titulky.. Jsem teď něco málo za 60. minutou a je mi z toho čím dál tím hůř.. :( :( :( Dneska už to nedokoukám, asi bych nemohla usnout.. 😖