Povinné očkování - vakcína MMR - průšvih jako hrom
Ahoj Všem, jen jsem vám chtěl dát vědět, že jsem dneska našel stránky, kde je možné shlédnout kompletní verzi dokumentárního filmu s názvem VAXXED. Ten film je buď s CZ nebo SK titulky a rozhodně stojí za shlédnutí. Překopíruju sem ten úvodní text, který je u toho filmu, ať ostatní vědí o čem to vlastně je. Dejte pak vědět váš názor. Juraj.
VAXXED - Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství (CZ a SK titulky)
Přátelé, dovolte mi, abych Vás dnes tímto srdečně pozval k premiérovému sledování kontroverzního filmu VAXXED, který je osazen jak CZ titulky, tak i titulky v SK jazyce. Po právu tomuto snímku lze přisoudit název „Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství“. Kontroverznost tohoto snímku především spočívá v přiznání Dr. Williama Thompsona ze Střediska pro potlačení a předcházení nemocí a chorob (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), že se podílel na ohromném vědeckém podvodu, kterým se ututlala pravda, že vakcíny MMR, mohou výrazným způsobem zapříčinit nárůst pacientů s diagnózou autismu.
neber to osobně...určitě to není tvůj pripad🙂ale ve svém okolí znám 2 maminky které když jdou s dítětem k lékaři tak už tam jdou s diagnozou,kterou si samozrejme nasli na internetu a uz znaji i lecbu ktera bude nejlepší..to se pak kolikrát nedivím že lékaři nemají moc chuť s maminkama moc komunikovat...
@kackakastanka mě to přijde nefer vůči té doktorce ne vůči mně
@travnulee nerozumim tomu i tak, predala bys nam tady nazor nekoho z oboru, o kom si rekla, ze ma vyborny prehled, necekam, ze tu uvedes jmeno a kontakt, natoz budes doslovne citovat...proste jsem myslela, ze by ses podelila o sve poznatky, ktere jsi od ni ziskala a se kterymi se ztotoznujes, nebo ktere proste povazujes za cenne a padne pro sve dalsi rozhodovani... ale respektuji, ze nechces..
@caverina naše pediatrička mi jednou říkala, že by někdy brala jen děti bez maminek, pěkně s cedulí na krku, co je trápí 🙂 Musí tam být taky nějaký vztah, nemůže zas všechny házet do jednoho pytle, bohužel je vždycky lékař v pozici toho, na koho se obracíš s otázkami na zdraví...
@msimankova to mas pravdu..s otazkami...ne s odpovedmi...to je podle mě ten hlavní problém..mimochodem jedná z těch maminek chodí ke stejné doktorce jako já se synem..ona jí nemůže přijít na jmeno já jsem s ní velmi spokojená..
@caverina to znám, mám gynekoložku, kterou hodně ženských nesnáší, včetně sestry, za ty roky, co tam chodím, jsem pochopila mnohé, jak se do lesa volá... Ale to je zas na jiné téma 🙂
@travnulee Lékaři se na medicíně učí o tom, že je očkování přínosem. Je jen hrstka doktorů, kteří pak zapojí vlastní hlavu a hledají i jiné informace o očkování než ty, které jim servírují na VŠ. Tito lékaři pak často vlastní děti neočkují, nebo volí vlastní schéma očkování a ponechávají jen málo které (např. MUDr. Mařádek). Ve svém okolí znám dva takové lékaře (nechci jmenovat kvůli zachování anonymity). Takže ano, věřím, že o očkování vím víc, než leckterý lékař, který mu věnoval jen pár hodin studia. Naprostá většina pediatrů neví o očkování víc, než jim říkají farmaceutické firmy. Nehledají, nestudují navíc...
@lusynkova Ztratila jsem o výzkumech (především o interpretaci výsledků na zákázku zadavatele - investora) , zdravotnictví a především lékařích iluze, co jsem pracovala ve výzkumáku a pak i pod několika lékařema. Fakt kolikrát nechápu, jak slepí jsou lidi a jak tupě přebírají poklonkování před bílými plášti. Měli jsme hodně přednášek a praktik na VŠ spojených s medicínou a z mýho pohledu vystudovat medinu není zas tak těžký. Těžký je potom nedat se strhnout systémem. Protože ten k používání vlastního mozku rozhodně nevede.
A to jako proc?Proc bych si potom cely zivot platila zdravotni pojisteni?Moji zodpovednosti prave je si vsechno nastudovat a hajit zajmy sveho ditete..a me nejlepsi zajmy pro ne jsou,aby meli co nelsilnejsi imunitni system...a nenicit jim ho neustalyma antibiotikama,dalsima nesmyslnyma praskama,kortikoidama a ockovanim, v prilis brzkem veku...
@travnulee No drsně - protože neustále tvrdím, že jsou ty obavy přehnané. A co vím, tak spousta matek prostě po očkování sleduje to dítě zrakem ostřížím a šílí kvůli kdečemu, i třeba tomu, že normálně dítě pije co dvě hodiny a po očkování až za dvě a půl. Asi tak. Vážně vím, že jsou opravdu i těžké následky, ale je jich málo, velmi málo. Ale tady se prostě jako hrůza obrovská a největší vážně podává i každý pupenec. tak jsem to myslela. A moje příspěvky? Jo jsou takové jaké jsou, jenže když mi tu někdo jako poučení nabízí Rosalio anebo videa na youtube, to se nezlob.
@anelamates ja to porad nejak nechapu, tvrdis, ze nemas siroko daleko nikoho, kdo by mel u deti jakoukoliv spatnou reakci na ockovani... a pritom tady mluvis o maminkach, ktere zvelicuji kazdy pupenec, a to jsou tedy zeny, ktere znas odkud, ty, co zvelicuji kazdy pupenec, z netu? a neni to trochu divne, kritizovat neco, co ani osobne neznas a nikdy si se s tim nesetkala? a jak vis, ze je to jen pupenec?
Ano stačí se podívat třeba tady na net. A navíc - asi máš vážně problém s chápáním psaného textu, to se na mne nezlob. Psala jsem, že neznám ve svém okolí maminku, jejíž dítě by mělo nějaký trvalý následek, o kterých tady mluvíte vy jako víceméně o samozřejmosti. A to, že děcku naskočí pupínek a pak zmizí, nepovažuji za nic co by se mělo nutně řešit jako hrůza.
Takže už vážně nevím, co říci. Asi jedno - nejenom přečíst, ale i pochopit čtené je nutno. Stručně a jednoduše - ano, jsou na světě děti, které mají po očkování velmi těžké následky, stejně jako může to dítě i zemřít. je jich minimum, ovšem jsou. To s klidem přiznám. Očkování nezpůsobuje autismus - to tvrdím dál. A to, co se jinak píše o těch statisících je nesmysl - tolik těžkých následků není. A ty drobné - tím myslím semtam teplota, pupínek, průjem a jiné, nejsou nic tak strašného, aby se to nedalo zvládnout. Pořád lepší než nějaká jo těžká choroba si myslím.
@kackakastanka myslím, že tvoje reakce už nabývá poněkud hysterických rysů - bude nejlíp, když si postupně-pokud už tedy chceš na mé příspěvky reagovat- si je znovu přečteš a zkusíš si je rozebrat a zjistíš, že nikde nepíšu to, co tu tvrdíš. Já si totiž po sobě text kontroluji.
@caverina Bohužel tyhle hlášky většinou pronášejí lidé, kteří tu příslušnou VŠ neabsolvovali.
Myslím si, že medicína patří společně s veterinou a jadernou fyzikou mezi ty nejnáročnější. Jo a matfyz.
@anelamates neboj, neboj, jsem v naprostem klidu a ve velke pohode, a dokonce si myslim, ze prave proto, ze velmi pozorne vnimam, co tu pises, tak jsem ti ted polozila tuto otazku a zaroven nemam rada, kdyz lide placaji pate pres devate, jejich argumenty jsou na vode, zcela nepodlozene, takze uz me to ani nebavi cist... a btw ted ten tvuj posledni prispevek je uplne zbytecne dlouhej, zase jen opakujes neco, co uz jsi tu petkrat napsala... ale mas na to pravo, o tom zadna
Protože mi zase podsouváš něco, co jsem neřekla ani nikde nenapsala a protože je mi jasné, že se ti namáhat s hledáním nechce. Napsala jsem to tedy znovu, zde konkrétně velmi stručně a pro tebe. Takže doufám mi už podobné věci podsouvat nebudeš. A pokud bys chtěla, pak prosím nejlépe vložit přímo to, nač odkazuješ, ano? pak nebudu muset znovu a znovu uvádět to, co jsem tu už několikrát napsala, jak sama říkáš.
@anelamates tak znovu a naposledy, pises, CITUJI: A co vím, tak spousta matek prostě po očkování sleduje to dítě zrakem ostřížím a šílí kvůli kdečemu, i třeba tomu, že normálně dítě pije co dvě hodiny a po očkování až za dvě a půl. Asi tak. Vážně vím, že jsou opravdu i těžké následky, ale je jich málo, velmi málo. Ale tady se prostě jako hrůza obrovská a největší vážně podává i každý pupenec. tak jsem to myslela. KONEC CITACE
tak se te ptam, odkud tyto matky znas, ze vis, ze delaji treba problem jako dum jen z pupence, jak vis, ze nemaji jine nasledky, jak vis, ze je neresi tydny a mesice, i roky po ockovani atd., kdyz o par stranek pred tim pises,
CITUJI: Ano, též bych šílela, kdyby to potkalo mé děti, ale znovu uvádím .- neznám skutečně jediné dítě ve svém okolí - a je mi šedesát - tedy když proberu všechny své známé, přátele, kolegy z práce, jejich děti a jejich vnoučata, tak neznám prostě případ dítěte s následky po očkování. Což by asi bylo, kdyby těch dětí byly ty zminované statisíce. To by přece byla naprostá epidemie, kterou by asi děckaři velmi těžce ututlávali, nemyslíš? A že reakce po očkování - teploty, neklid jso, to nikdo nepopírá a myslím si, že je to celkem přirozené. A většinou to odezní celkem brzy. KONEC CITACE
takze ty tvrdis, ze nekdo zvelicuje nasledky po ockovani podle toho, ze mas naprosto nicim nepodlozeny pocit, ze tomu tak je na zaklade cteni netu...a to je to, co mi vadi, mluvis k tematu a hodnotis matky podle svych pocitu a pritom zadnou osobne neznas a reakce jejiho ditete take ne...
Takže mám to snad tady ocitovat příspěvky z jednotlivých diskuzí ? jako - po očkování v pohodě, jenom se leká hluku? Po očkování v pohodě, ale za pět dní se v místě vpichu vyvrbil červený pupínek? nevidíš tu ty diskuze též? Anebo je vidím jenom já? Kdyby tam ta matka uvedla, že to trvá dva roky, neřeknu, ovšem ona to řeší první den, a skutečně červený pupínek v místě vpichu. Což je fakt směšné, a nepovažuji to za závažné postižení.
Stačí si tu ty diskuze projít a uvidíš sama, kolik těch žen tu takto reaguje. A jestli máš málo, mrkni třeba na emimino. Hm? tam to probíhá naprosto stejně.
@anelamates ja te poprosim o ty citace, dekuji.
@anelamates to neni potreba, ja znam osobne plno maminek, ktere nasledky maji a litaji kvuli tomu po doktorech, a o to vice me stve, ze ty je nejen neznas, ale jeste k tomu si dovolis rici, ze prehaneji, a hodnotis, jake nasledky jejich deti maji, kdyz si s tema matkama ani s tema detma nikdy nebyla v kontaktu a jen varis z vody, tak tak
Moje dítě po očkování hexavakcinou přestalo zvatlat, po další dávce pro změnu přestalo na půl roku růst. Je moc pěkné, že většina dětí se obejde bez následků, ale když to dítě s následky je právě to vaše, dost to mění perspektivu. A to jsme ještě dopadli vcelku dobře, kamarádka má v rodině holčičku, kterou bylo po očkování třeba resuscitovat. Neberu nikomu jeho právo na očkování, ale byla bych opravdu šťastná, kdybych já měla právo svého syna dále neockovat nebo lépe řečeno o jeho očkování či neockovani rozhodovat bez nátlaku a jen podle svého nejlepšího svědomí a vědomí. Tato možnost bohužel v ČR zatím reálné neexistuje. Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu.
@dzungala Ten dokument jsem taky viděla, je to tady:
@anelamates medicínu bych s jadernou fyzikou úplně nesrovnávala. To jen tak na okraj. Přidám ti do sbírky jednu pomatenou citaci - zrovna řešíme v bezprostřední blízkosti ještě ani ne batole, které má neskutečně špatnou imunitu bez nějakého důvodu, plně kojený donedávna, nic zjevného. Zrovna je v nemocnici, nemocný je ob tři týdny a prvně očkovaný byl v 6 týdnech, samozřejmě i dalšími dobrovolnými vakcínami, protože jeho matka si myslí, že mu tím dává to nejlepší a nechápe, že důvodem, proč má moje dcera jen to nejnutnější, nejsou peníze. Taky žádné děti s problémy po očkování nezná. Ani svoje druhé dítě, které nemá imunitu taky.

@travnulee promin, ja proste chtela znat nazor lekarky, ktera ma podle vseho prehled a ty jsi s ni spokojena a sama reknes, ze prehled o vakcinach/ockovani ma velmi dobry, tak jsem si chtela rozsirit obzory...nevedela jsem, ze te tim rozhodim a jeste to budes povazovat za nefer...