icon

Povinné očkování - vakcína MMR - průšvih jako hrom

juraj7777
26. pro 2016

Ahoj Všem, jen jsem vám chtěl dát vědět, že jsem dneska našel stránky, kde je možné shlédnout kompletní verzi dokumentárního filmu s názvem VAXXED. Ten film je buď s CZ nebo SK titulky a rozhodně stojí za shlédnutí. Překopíruju sem ten úvodní text, který je u toho filmu, ať ostatní vědí o čem to vlastně je. Dejte pak vědět váš názor. Juraj.

VAXXED - Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství (CZ a SK titulky)

Přátelé, dovolte mi, abych Vás dnes tímto srdečně pozval k premiérovému sledování kontroverzního filmu VAXXED, který je osazen jak CZ titulky, tak i titulky v SK jazyce. Po právu tomuto snímku lze přisoudit název „Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství“. Kontroverznost tohoto snímku především spočívá v přiznání Dr. Williama Thompsona ze Střediska pro potlačení a předcházení nemocí a chorob (angl. Centers for Disease Control and prevention = CDC), že se podílel na ohromném vědeckém podvodu, kterým se ututlala pravda, že vakcíny MMR, mohou výrazným způsobem zapříčinit nárůst pacientů s diagnózou autismu.

http://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a-...

kackakastanka
14. únor 2017

@anelamates no, to prave ne...primo lekar ti pri ockovani rekne, ze pokud nejake NU nastanou, tak nastanou cca za deset dni, tim je tato vakcina specificka, a zda je v poradku, bohuzel nevim, ta maminka uz tady neni moc aktivni, a potom prestala psat kratke zpravy..., a hlavne me desi, ze ty deti trpi nejakym tim silenym placem, coz muze svedcit o tom, ze maji otok mozku a ten timto muze byt prave poskozen...a nakonec i to, zda se neco stalo, poznas az za par tydnu

msimankova
14. únor 2017

@anelamates bohuzel si myslim, ze nic takoveho, kde bychom se dozvedely realna a pravdiva cisla, nema sanci byt publikovano verejne. Neni to totiz zadouci. Farmaceuticke firmy by prisly o skvely kseft, souvisi s tim spousta jinych odvetvi a myslis, ze ti nekdo ve zpravach v TV povi, jak to je? Lide dostavaji informace, ktere maji dostavat...

dzungala
Autor odpověď smazal
xsenova
14. únor 2017

@dzungala ano, aj u nas mala dcera po ockovani Hexa vakciny atopicky ekzem. Masivny na 60% tela. Do 4 mesiaca nemala nic - a po ockovani v 4 mesiaci ktore dostala mala do 14 dni ekzem najskor na rukach ktory sa postupne rozsiroval po tele. Pediatricka mi povedala ze nie je mozne aby to mala z vakciny - ze to mala z jedla. Ale ona bola plne kojena - ja som bola na diete pretoze som lactose intol a nic sa v nasej rutine nezmenilo. A zrazu dcera mala ekzem. Jediny rozdiel ktory nastal bol ockovanie. Pediatricka povedla ze to nie je mozne a zmietla to zo stola.

dzungala
Autor odpověď smazal
kajalka
14. únor 2017

@dzungala Ovšem i sám súkl přiznává i víc, jak 90% podhlášenost. Takže o čem to pak je, když lékaři většinu hlášení sami smetou ze stolů..

kocicinka
14. únor 2017

@xsenova můj syn měl ve 4m atop.exem taky, přitom očkovaný byl poprvé až ve dvou letech, do té doby byl bez očkování.

xsenova
14. únor 2017

@kocicinka ako pise @kajalka tak ide o pristup zo strany lekarov. Vsetky nezaduce ucinky sa maju zaznamenat a riesit. A nie ze doktorka povie, to nema z toho a nikoho to viac (okrem nas ktori sme to museli riesit) nezaujima.

dzungala
Autor odpověď smazal
xsenova
14. únor 2017

Bez rozdielu ci su data od farmac. spolocnosti upravovane alebo je dokument pritiahnuty za vlasy, je pre mna velmi tazko uveritelne ze tisice rodicov nezavisle na sebe, si vymyslaju ten isty pribeh ako ich dieta sa zo dna na den zmenilo po MMR vakcine.

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
xsenova
14. únor 2017

Este je zaujimavy moment v dokumente kedy sa v roku 2012 kongresman Floridy Bill Posey pyta CDC ci mozu potvrdit ze MMR vakcina nema nic spolocne s autizmom na zaklade porovnavacich dat medzi ockovanymi a neockovanymi detmi. A CDC potvrdi ze MMR vakcina nesposobuje autizmus a nie je skodliva. Ale MMR je plosna vakcina a tak neexistuje skupina deti ktore ockovane neboli - takze porovnavacia studia neexistuje. CDC nemoze mat odpoved na tuto otazku.

kika_21
14. únor 2017

@kackakastanka No a když potkají záškrt, nebo záškrt je?

kackakastanka
14. únor 2017

@kika_21 uz jsem tady psala, ze vakciny proti zaskrtu se primarne nebojim a neresim ji, to se tady trochu zacyklilo, ja resila mmr, jedna z prispevatelek myslela, ze mluvime o zaskrtu, a jinak je vse dohledatelne o zaskrtu na netu... pro tvou rychlou orientaci...

xsenova
14. únor 2017

@kika_21 zaskrt je hexa vakcina nie MMR vakcina

kika_21
14. únor 2017

@kackakastanka No právě teta to zažila, když ještě net jaksi nebyl. Tak bych nerada, aby jsme se dostali do stejné situace -myslím tedy se šířením nemocí, net je v tom případě celkem zbytečný.

kackakastanka
14. únor 2017

@kika_21 a prezila? zaskrt muze byt nebezpecny, to nepopiram, kazda nemoc muze byt nebezpecna..me by treba zajimalo, kdyz uz mluvime o tom zaskrtu, zda je dospela populace vubec chranena...ockovani jsme byli v detstvi, preockovava se primarne tetanus...ochrana po ockovani urcite netrva vecne, kdyz se i deti jeste v peti letech preockovavaji...podle me je vetsina dospele populace bez ochrany..

xsenova
14. únor 2017

Zaujimave info je tu https://www.washingtonpost.com/news/to-your-hea...

v prvom bode sa prave pise ako v roku 2007 sa prvy krat objavilo spojenie ockovanie a autizmus a rodicia odmietali hromadne ockovanie ako v UK tak USA. A kratko na to bol hromadny vyskyt osypok, zardeniek a prisunic. Takze tvrdenie ze nemusime ockovat lebo choroby uz niesu je irelevantne. Zastavi sa ockovanie a choroby su spat - zrusenie MMR nehrozi.

kackakastanka
14. únor 2017

@xsenova ale me prave stve, ze za meho detstvi se ockovaly jen spalnicky a priusnice i zardenky vetsina mela moznost normalne prodelat, a teprve potom nekdy kolem dvanacti let se zjistovalo, kdo na co ma protilatky, a ty co je nemeli ty doockovali... a co jsem studovala, tak pro imunitu jako takovou to muze mit velky smysl tyto nemoci v detsvi prodelat, ze je imunita potom odolnejsi, ze to dany organismus svym zpusobem posili... ja bych chtela monovakciny u techto tri nemoci

kika_21
14. únor 2017

@kackakastanka Dají se stanovit protilátky...

kackakastanka
14. únor 2017

@kika_21 ja vim, ale to podle me 99 procent obyvatelstva nedela, pokud treba necestuji do vylozene rizikove oblasti..

xsenova
14. únor 2017

@kackakastanka su vobec mono vakciny k dispozicii?

kackakastanka
14. únor 2017

@xsenova to prave nejsou, byvaly i v cr, tedy alespon ty spalnicky, a potom, co vim, jeste v nekterych zemich byly, ale myslim, ze ted uz nejsou, i kdyz, kdo vi, mozna v tech ocko centrech, ale v CR temer jiste ne...a z tech nemoci, co jsou v hexe, tak tam, co vim je monovakcina pro obrnu, hemofila b, zloutenku b a tetanus..., takze neni pro zaskrt a cerny kasel, pokud nekecam 🙂

xsenova
14. únor 2017

@kackakastanka cisto teoreticky - keby dieta nepreslo ziadnou z chorob MMR a boli by monovakciny. Tak potom by bolo ockovane 4x3?

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
xsenova
15. únor 2017

Tak som pozerala data a v amerike podla CDC trpi 1 z 88 deti poruchou austistickeho spektra. V cechach to je 1 dieta z 1000 podla PhDr. Kateřiny Thorovej, Ph.D. na portale o autizme. To nie je mozne ze jo, aby ta ista MMR vakcina sposobovala autizmus ale v pomere - 1:88 v cr a 1:1000 v amerike. Dokumentu verim v tom, ze urcite su deti ktore maju problemy po MMR ockovani, ale to cislo bude nezmyselne. Nebudem viac rozvyjat diskusiu nemam co viac k tomu napisat.

astyna
15. únor 2017

Holky, vakcina mmr v usa je totozna s nasi? Ja myslim,ze ne 🙂

kajalka
15. únor 2017

@astyna Podle mě je to ten samý priorix.

Strana