Reakce po očkování proti spalničkám
Zdravim vas, zajima mne, jake mely vase deticky reakce na 1. ockovani proti spalnickam ( cca v 1,5 roce veku)konkretne teploty - byly/nebyly a jak dlouho trvaly?
Ockovani proti spalnickam v 15 mesicich a reakce zadna.
Jedinou reakci na ockovani mel na posledni davku pneumokoku, kdy mel asi 2 dny zvysenou teplotu, ale jinak nic.
@jannys88 moje malá očkována včera 17.7 večer už teplota ale srazily jsme ji.. Večer nespavost boční děsy :( spala semnou a manželem... Druhý den celý v teplotách 40 takže na střídačku Nurofen / Paralen... A večer jsem zjistila že se mala osypala celá :/ tak jsem si volala do Motole na Kardio protože mala je narozená se srdeční vrozenou vadou společného arterialniho trunkusu tak jsem se bála aby něco ne následovalo, nesmí mít při té vadě ani moc vysoké teploty jinak hned hospitalizace. V nemocnici mě prepijili na ochotného pana Doktora, a vysvětlil mi pokud mala nebude promodravat, bude mít chuť k jídlu a pití a bude dýchat normálně, tak to zvládneme doma v opačném případě okamžitě přijet a hospitalizace. Takže se děsím aby nic nepřišlo víc už :( malé je 1,5 roku je živá mala holčička a tohle je už druhá špatná zkušenost s nějakým očkováním :(

@bambulka247 to je odpověď aby se vlk nažral a koza zůstala celá co? Pak jim vycházejí krásně ty jejich oficiální statistiky....