icon

Syn je uplakaný a unavený až 5. den po očkování

kristyna90
13. čer 2015

ahoj, chtela jsem se zeptat, zda-li je mozne aby muj maly byl az paty den po ockovani uplnakany a unaveny a pritom kdyz usne tak jen na 10 minut...:( doktor mi rikal ze rekce by se mela dostavit do 2 dnu.. ale jestli prisla tak az 5. den.. jsme bez horecek.. 40 minut vzhuru uplakani a 10 minut spime a pak nanovo..:(

Strana
z2
mamkamarketa
14. čer 2015

@smallinka ja viburcol davala, kdyz spatne spal jako mensi. Za me ok

tanare
14. čer 2015

Nechci rozvířit další dohady o účinkách očkování, já sama nesnáším předsudky a odmítání očkování z důvodu změny chování dítěte atd., takže jsem šla na první hexu úplně v klidu. Dva dny nic a třetí den nám začalo peklo, přesně jak píše @kristyna90 nepřetržitě plakal, když usnul, tak jen na chvíli a jen lehce, i ze spaní kňoural (jen v noci spal dobře), nic ho nebavilo, skoro se nesmál a takhle to trvalo 14 dní, já už byla zralá na psychiatra a to jsme do té doby měli absolutního andílka, všichni známí se podivovali jak může být tak hodný. Doktorka mi řekla, že to v žádném případě nemůže být reakce na očkování, že spíš byl oslabený a něco chytil.. no "léčila" nám koliku, ale absolutně bez efektu. Za 14 dní to nějak samo od sebe přešlo.. to byla úleva. Teď už mi nikdo nevymluví, že to z toho očkování nebylo, vyzkoušeli jsme totiž absolutně všechno! Za týden jdeme na druhou hexu a já už tam půjdou s hrůzou, co nás zase čeká, ale útěchou mi je, že to snad ani tentokrát nebude trvat věčně. Omlouvám se za román 🙂 ale @kristyna90 doporučuju velkou tabulku čokolády a vydržet! 🙂

berusinecka
14. čer 2015

@smallinka Hlavní látka-heřmánek, pomocné-sacharózu a monohydrát laktózy 😉

berusinecka
14. čer 2015

@smallinka Teď jsem si všimla, že jste se ptala na homeopatika všeobecně. Každé homeopatikum něco jiného. Je to podle názvu, dál jak jsem psala výše.

kristyna90
autor
14. čer 2015

@gepe tak maly je dnes zase o neco lepsi jen ta rucicka je porad v pusince:D zkusila jsem mu dat kousatko a jednou hryzl a zacal se tomu tak chlamat ze jsem se musela smat i ja.. ale ruka porad vede... uz jsme objednali tu zirafku tak sem zvedava🙂 dneska uz spinkal 40 minutek rano a ted mi po obede spinka skoro uz 2 hodiny...🙂

kristyna90
autor
14. čer 2015

@tanare jejda 14 dni to vam nezavidim.. nam to uz polevuje tak jsem stastna.. sice jeste knoura sem ttam ale jinak vse ok.. take to byl andilek ale snad jeste bude🙂

smallinka
14. čer 2015

@tanare to mohly být i zuby

gepe
14. čer 2015

@smallinka dovysvetlim 🙂 sacharoza - jakykoliv cukr rostlineho puvodu, muze to byt repkovy, trtinovy, aj.
Laktoza - cukr zivocisneho puvodu, tzv. mlecny cukr. U toho pozor, je nevodny pro lidi i deti s intoleranci na zivocisna mleka a z nich mlecne vyrobky.
Jinak nejednou homeopatika nemaji uvedene prime slozeni, jelikoz se prave nejedna o klinicky testovane plne registrovane prostredky. Jsou jak jsem psala tzv v zrychlene registraci, kdy bud staci dolozit nejakou dokumentaci vyrobce, ci to mit podlozene nejakou "vedeckou" publikaci apod. Coz me by proto abych dala napr diteti nepostacovalo 🙂 Jen diky zakonu EU jsou jiz u homeo uvadeny nazvy na nich, avsak ne plne slozeni ci uplne chybi, natoz realny obsah ucinnych latek. Jo a za me nez davat napr tu chamomillu je lepsi cisty odvar z hermanku 🙂 kde nebude zadny cukr a obsah lecivych i ucinnych latek vyssi, x-krat neredeny 😅

gepe
14. čer 2015

@kristyna90 super! Mam za vas radost 😵 to vis ze bude andikek 😉 je fajn ze kousatko melo uspech, verim ze zirafa bude hned laska na prvni zazuzlani 🙂) nase ted prochazi obdobim vzdoru a zkousi co vse si muze k nam dovolit a co udelat abychom vymekli 😀 andilek je taky stale, ale nekdy teda... to tady nemuzu napsat, by me ukamenovaly 🤐 😀

smallinka
15. čer 2015

@gepe právě mě u těch homeopatik odrazuje to, že nikde není příbalový leták co to obsahuje 😒 uvedu příklad, no sice to byl pejsek, ale mamka jí dávala homeo na uklidnění a po podání dostala záchvat 😒 .....vím že je to úplně něco jiného ale mě tato zkušenost odrazuje....... a ten heřmánek myslíte čaj? nebo dávat přímo na dásně? 🙂

very
15. čer 2015

@tanare Dokonalá neurologická reakce na očkování.. My tohle měli po hexe vždy, vím o čem píšete, byla jsem na nervy.. ☹ Nám doporučili k očkování přidávat diazepam, aby se tyto reakce zmenšily nebo minimalizovaly.. A s prominutím - "blbá" lékařka, která tvrdí, že to z očkování není..měla by se vrátit do školy!

smallinka
15. čer 2015

@very diazepam?? to si děláte srandu?

very
15. čer 2015

Ne, to si nedělám srandu! Vyhlášená imunologička z Motola paní doktorka Škovránková nám ho naordinovala po každém naočkování, aby to syn zvládl..protože to, co tady maminky popisují, to jsme měli také a to je skutečně neurologická reakce!
Já dítě chtěla očkovat a pořád chci,..nejsem z těch maminek, co to odmítají, ale je třeba každé očkování zvážit a přehodnotit..aby pak člověk nelitoval..

simhav
15. čer 2015

myslím si, že šlo o tzv. encefalitický pláč...díky adjuvans ve vakcínách miminkům otéká mozek a proto pláčou...mám v okolí pár hodně špatných důsledků očkování, buďte ráda, že to odeznívá...za mě teda očkování takhle malého miminka a ještě hexou nee, ale to je na jinou diskuzi 😉

smallinka
15. čer 2015

@very tak ona existuje šetrnější varianta místo Hexy - Pediacel, my jsme ho daly v 7 měsících, nemá žloutenku typu B, má polovinu toho hliníku, je bez plísní a dalších přídavných látek...... navíc chrání lépe proti černému kašli.
Doktorka Vám to sama nenabídne, člověk se musí trochu informovat předem než do toho jde no...... Hexa je jediná vakcína zatím která má šetrnější variantu tak proč toho nevyužít, jediné co že je placená a to celkem dost, já mám dvojčata a stejně jsem si raději připlatila. Oželím nějaké profi focení a radši to dám do tohoto. Ale to je každého věc.

gepe
15. čer 2015

@smallinka prave, to je ono, ze clovek nevi co v nich je... pokud na dasne tak lepsi udelat silnejsi vyluh nez na caj a dasne potirat. Taky salvej je na zuby dobra, kdyz je treba zanet 🙂
@very pokud to jde, nechte si napsat doporuceni do Imumedu na imuno testy napr prave z duvodu problemu po ockovani. Muzete i bez dopor., ale to uz si clovek hradi. Jsou soucasti Synlab, delaji i alergologii a pneumo. Mam xxx letou osobni zkusenost, nikdy nic nepodcenili atd

very
15. čer 2015

Synovi bude v srpnu devět. Myslím, že ve chvíli, když ho očkovali hexou..šetrnější vakcína asi nebyla..oni mu to pak dělili, ale stejně měl reakce. Jsme sledovaní na imunologii, protože mu zjistili poruchu imunity a také to, že když se naočkuje, protilátky stejně nevytváří..to je na dlouhé psaní..pořád se tomu věnujeme.

very
15. čer 2015

@gepe Prosím, ten Imumed je v Praze..nebo má i sídla jinde?

very
15. čer 2015

Už vidím, Praha a Znojmo 🙂. My v Plzni nemáme jediného dobrého dětského imunologa, synovi na Lochotíně jen ublížili.. ☹

gepe
15. čer 2015

@very v Pze v Mlynarske ulici, v centru. Oni tam dojizdi i lide odjinud nez z Prahy prave, i s detmi. Pokud muzete, mohli by jste to pojmout napr v ramci vyletu do Prahy. 😅 277 779 811 zkus zavolat, zkonzultovat co potreba s sebou za zpravy pokud mate a doporuceni, pripadne rovnou i termin domluvit. 🙂

very
15. čer 2015

@gepe Děkuju. Promluvíme o tom doma.

smallinka
15. čer 2015

@very aha to jsem nevěděla že už je mu 9 let. No dřív třeba za nás ty vakcíny byly mnohem horší prý i o 100 % více "svinstva". Ono asi záleží na jedinci, pokud má třeba sklon ke špatné imunitě tak ta vakcína mu to může zhoršit ☹

very
15. čer 2015

@smallinka Já si myslím, že mu to očkování zhoršilo, pak také atb, které bral dlouhodobě.. Priorix mu ale ublížil nejvíc.

gepe
15. čer 2015

@very za malo, hlavne at je maly fit.

Strana
z2