Dvě děti a já. Kdo to zažil také a zůstal sám jen s dětmi?

jarmilka23
2. led 2021

Odešel od nás muž... Mame spolu syna, dceru mám z předchozího manželství... Je tu někdo kdo to zažil také a zůstal už sám jen s dětmi? Nebo jste potkali nějakého muže a jste šťastné? Já jsem už všemi vztahy hrozně unavená, nevěřím že to někdy bude lepší. Prosím abyste komentovali jen vy, které k tomu máte co říct, nestojím o žádnou kritiku nebo poučky co jsem měla a neměla dělat... 😔

gramar
2. led 2021

@jarmilka23 Osobní zkušenost nemám, ale mám známou která má tři děti a každé z nich má vlastního tatínka no a teď už pár let žije s novým partnerem a jsou všichni v pohodě. Takže kdo ví, třeba potkáš toho pravého jednou, ale asi bych se snažila vyvarovat seznamkám a tak, jen aby člověk nebyl sám... ;)

martt
2. led 2021

@jarmilka23 Take nemám osobní zkušenost. Ale moje dobrá kamarádka mela také dvě děti, každé s jiným "tatínkem". Měla na chlapi vždy smůlu. Když se rozešla s druhým "tatínkem" tak se zarekla, že nikoho dalšího nechce, že ji je lepší když je sama s dětmi. Asi po dvou letech si našla partnera. Šl na to pomalu asi po roce ho představila teprve dětem, začali spolu bydlet. A jsou spolu už 6 let a min spolu 3 ditko. Když jsem s ní mluvila tak rikala, ze je konečně šťastná. Takže bych určitě nehazela flintu do žita ten pravý se určitě objeví.

mourovatakocka
2. led 2021

@jarmilka23 Zkušenost nemám, ale moc bych ti přála, abyste byli doma spokojení a třeba časem kompletní 🍀

jarmilka23
autor
2. led 2021

Děkuju holky. Já právě se necítím na to někoho hledat, takže žádné seznamky určitě vyhledávat nechci, já se právě bojím, že vždy sáhnu po špatném. Samotné je mi dobře, jen nevím, někdy prostě člověk potřebuje oporu v partnerovi.. ono je právě blby, že já další dítě mít nemůžu. Tak si i říkám, kdo by takovou chtěl... Co mu vlastní už nedá...

orisek56
2. led 2021

@jarmilka23 a co když je nějaký chlap, který je na stejné vlně jako ty a má dite svoje. Ten kdo té bude milovat mu bude stačit i smečka sloučena z děti z obou stran. Nebála bych se toho.

jarmilka23
autor
2. led 2021

@orisek56 ❤️ děkuju za podporu 🙂)

Děkuju za podporu všem, jste skvělé 🍀

fyii
2. led 2021

@jarmilka23 hele neboj se toho. Priklad ze zivota. Muj bracha ma 3 deti a nasel si pani se 3 mi detmi. Jsou jeste fakt maly od skolky do 3.tridy. a si je nejak stridaj, takze kdyz maji doma najednou 6 kousku😁, je to vyzivny😉. Ale vypadaji spokojene

barulina
Autor odpověď smazal
Zobraz
barulina
Autor odpověď smazal
Zobraz
salinecka
9. únor 2021

Ahoj taky jsem to mela .. Ale ja mela opak. To ja odesla sama od manzela protoze podvadel a kaslal na rodinu a to zadna normalni zena nevydrzi tak jsem se vzala s detmi a odesla.
Mym detem bylo v ty dobe 2 a pul roku a mladsimu cesrtve 1 a par mesicu ..
Byla jsem sama pres 5 let a taky jsem si myslela ze zustanu s klukama sama a taky i ze uz jsem neverila chlapum ale pak se mi do zivota pripletl muj dnesni pritel a jsem vazne stastna a cekame spolu miminko. ❤
Nebudte smutna a hlavne budte s detmi i kdyz nebudete mit partnera hned ale jednou vam do cesty prijde sam a uvidite jak se vam zmeni zivot.
Moc vam to preju ❤ neni to lehky byt sama s detmi ..vim svoje pac jsem byla na vse sama a jako bonus mam syna autistu takze 2x tezsi nez ze zdravymi detmi ale zvladla jsem to.
Nic tim.nezkazite ze budete sama ba naopak budete silnejsi zena ktera se jen tak neda sundat od chlapa.
drzim palce 😉😉

terezaurbi
30. bře 2021

Dobrý den, nemám úplně příspěvek k diskuzi, ale ráda bych Vás poprosila o vyplnění krátkého dotazníku. Je anonymní a zabere Vám cca 5 minut. Výsledky mi poslouží k vypracování mé závěrečné práce na téma Matky samoživitelky a pomoc ze strany státu.

Moc děkuji 🙂