Jak zvládnout samotu po rozvodu s dětmi?
Ahojte holky , jdu se spíš jen asi vypovídat , nějak to na mě padá posledních pár dnů.....jsem sama s dětmi, po 14 létem manželství ..začátky byly krušný ..naučila jsem se s tím žít ...nebo spíš bez něj , někdy to na mě ale padne a cítím se hrozně sama ... Nejvíc mě ale mrzí dcera , táta ji chybí i přesto co vše udělal ... Myslela jsem že ji to vysvětlím ,že to pochopí ale vidím na ni že se trápí .. ( nezachoval se k nám hezky) mluvím s ní o tom ale má svou hlavu ... Někdy si opravdu připadám tak sama ,je to těžké začínat od začátku ve všem . Za pár dnů má dcera narozeniny 13 let , mrzí mě že nejsem schopná splnit co si přeje , na oslavu teď taky nemáme , připadám si divně, někdy bych se opravdu zahrabala, chodí k psycholožce ( to co prožila bohužel byla potřeba ) cítily jste se někdy taky k ničemu ? Věřím že jednou zase bude dobře ale teď to na mě padá , chtěla jsem se jenom vypovídat ,nějak to vše psychicky přestávám dávat a nevím jak dceři pomocí ,dcera je si vědoma že nám ublížil a že jsme kvůli němu o vše přišly ale i tak , jsem unavená a mám pocit že už dál nevím co dělat
Ahoj, byla jsem s dcerou dlouho sama. Někdy když usnula, tak jsem jen brečela a brečela. Pocit osamění, nemožnost dopřát to či ono... Moc dobře to znám.
Přesto mi pomáhala jedna věc: brát to, jak to je a ne jinak. A taky zacházet s penězi. Mela jsem je spočítany na korunu v měsíci (a mám to vlastně do teď, i když už nemusím).
Mě přijde ubijejici, k tomu všemu, co musis jako samoživitelka řešit, ze dceři pořád vysvětluješ. Heleď, deti nejsou blbý a 13ti leta bytost už vůbec není hloupá a verim tomu, ze si to nejak prebrala a plus je zajištěna psychologickou peci. Takhle akorát docílis toho, že s Tebou nebude chtít mluvit vůbec. A je jasný, že ji tata chybí... furt je to tata, i když je to de*bil 🤷🏼♀️ pokud nevíš, jak ji pomoci s mas pocit, ze dcera pomoc potřebuje, tak si jednorazove promluv s její psycholožkou.
Jooo a je fajn, ze věříš, že jednou bude dobře. Taky jsem věřila a postupně makala, aby dobře bylo. A stalo se 💪🏻😌
P.S.: Taky si najdi psychologa. Potřebuješ to. Držím palce 🍀
@felis Lépe bych to nenapsala ♥ 🙂
Někdy nám okolí dost ublíží a prostě svoje rodiče máme rádi, i když se k nám chovají špatně. Nevím, co se stalo, život je někdy hodně komplikovaný a člověk doufá, že se to zlepší. Časem určitě.
Udělala jsi spoustu věcí. Dceři jsi svůj názor řekla, řekla jsi ji svůj pohled, vysvětlila situaci, sehnala psycholožku, teď tomu dej čas, aby to zpracovala. Nastavila si svůj vztah s otcem, jak potřebuje ona, i když ty to možná budeš vidět jinak. Někdy si holt potřebujeme odžít svojí vlastní lekci a žádná zkratka neexistuje.
Někdy samou péči o druhé zapomínáme na péči o sebe, tak zkus také psycholožku pro sebe. ❤

Ahoj, byla jsem s dcerou dlouho sama. Někdy když usnula, tak jsem jen brečela a brečela. Pocit osamění, nemožnost dopřát to či ono... Moc dobře to znám.
Přesto mi pomáhala jedna věc: brát to, jak to je a ne jinak. A taky zacházet s penězi. Mela jsem je spočítany na korunu v měsíci (a mám to vlastně do teď, i když už nemusím).
Mě přijde ubijejici, k tomu všemu, co musis jako samoživitelka řešit, ze dceři pořád vysvětluješ. Heleď, deti nejsou blbý a 13ti leta bytost už vůbec není hloupá a verim tomu, ze si to nejak prebrala a plus je zajištěna psychologickou peci. Takhle akorát docílis toho, že s Tebou nebude chtít mluvit vůbec. A je jasný, že ji tata chybí... furt je to tata, i když je to de*bil 🤷🏼♀️ pokud nevíš, jak ji pomoci s mas pocit, ze dcera pomoc potřebuje, tak si jednorazove promluv s její psycholožkou.
Jooo a je fajn, ze věříš, že jednou bude dobře. Taky jsem věřila a postupně makala, aby dobře bylo. A stalo se 💪🏻😌
P.S.: Taky si najdi psychologa. Potřebuješ to. Držím palce 🍀