Jak zvládnout situaci po vyhození partnerem?
Dobry den, jsem v takovy zapeklity situaci. Byli jsme spolu s pritelem skoro 6 let. Nedavno jsme prisly o byt (majitel byl vyčůraný ohledně penez a furt chtel vic a vic az nas to vyslo skoro 40.000 mesicne a tak jeho mama rekla at se prestehujdme k ni a hledame si neco levnejsiho). Ale pritel se najednou rozhodl ze uz semnou nechce dal byt a trvá na tom abych s detmi odesla. Deti chodi do skoly a skolky v Mlade Boleslave ale ja budu muset jet daleko ke znamim a vubec nevim jak to mam udelat se skolou. Posledni mesic zbyva a ja nevim jak to ted udelat deti nechtej vzit do toho mesta kam bych jela a abych je odvazela takovou dalku to je blbost. V MB se mi vubec nedari najit byt. Bud ze matku samozivitelku nechteji a nebo byt je vhodny pouze pro par bez deti nebo s jednym ditetem. Volala jsem i na azyl ale tam mi rekly ze maji plno a jen me zapsaly do poradniku. Jsem z toho dost psychicky na dne protoze nevim co mam delat pritel si proste stoji za svim.
A on si to predstavuje jak Hurvinek valku? Co na to jeho matka,u te nemuzes byt? Zasla bych se poradit na OSPOD. A podala bych navrh na svereni ditete do pece a na vyzivne. Jinak bych pri hledani bytu nerikala,ze jsi samozivitelka. Nebo nedostavas vyzivne?
A on si to predstavuje jak Hurvinek valku? Co na to jeho matka,u te nemuzes byt? Zasla bych se poradit na OSPOD. A podala bych navrh na svereni ditete do pece a na vyzivne. Jinak bych pri hledani bytu nerikala,ze jsi samozivitelka. Nebo nedostavas vyzivne?
@kristyn86 vyzivne dostavam, beru jeste i rodicak a pecovatelsky (mam syna autistu)
A na spolecne dite taky uz ti dava penize? Chce to hledat,hledat a hledat,pokud v okoli nemas blizke.
Dokud nebudes mít bydlení,tak řekni frajerovi, že se prostě neodstehujes a basta. Deti dochodi poslední měsíc ve skole a ve školce a ty budes shanet bydleni. MB a třeba 20km v okolí. Podívej se na bezrealitky.cz,docela by se dalo sehnat,i když se budete chvíli mackat a musíš doufat, že tě někdo vezme. V poradniku v azylu jsi kolikata? A penez máš tedy měsíčně kolik? Nejmladsimu je kolik let?

A to jsou jeho deti?