icon

Kdo byl na ospod?

poopsie
14. srp 2019

Jde nějak zjistit, zda partner byl na ospodu dřív než ja ? A kdyžtak jak ? To by mě museli kontaktovat, ne? Diky

barulina
14. srp 2019

@poopsie a prop by te kontaktovali. A neni to jedno ? Neznamena ze byl nekdo prvni ze toa "v kapse:

poopsie
autor
14. srp 2019

@barulina no prý na jejich názor se dává u soudu a jestli jim tam řekl naky lži jako vždy tak to potes...

barulina
14. srp 2019

@poopsie ano diva. Tak je snad fuk jestli ty lzi tekl pred a nebo po tobe.

poopsie
autor
14. srp 2019

@barulina to je taky fakt ale jen mě zajímalo jestli by mě kontaktovali, kdyby tam šel

xenie131
14. srp 2019

ospod jedna v zajmu ditete a co vim tak dycky mluvi a jedna s obema rodici.

barulina
14. srp 2019

@poopsie jiste bys mela nejakou navsstevubpomud by nahlasil ze zanedbavas dite. Pokud proboha rozvodove rizeni, bide kontrola u obou doma.

magdanaty
14. srp 2019

Kontaktovat by tě nemuseli, alespoň ne hned. Ani ti asi nemusí sdělit, jestli s manželem mluvili, nebo ne. Mně to paní z ospodu odmítla pri prvním tel. hovoru sdělit, že prý není povinná..

theronnie
15. srp 2019

Já jsem na OSPOD musela. Nahlásili mě ve škole, že tam syn nechodí byly to 4 dny. Utíkal od tamtud. Dozvěděla jsem se to tak 3 dny po udání. Stačilo jim vysvětlení, jedna návštěva doma a sami uznali, že učitelka je semetrika. I kdyby tam napovídal bůh vi co. Jsou rozumní a jen situaci prověřují.

poopsie
autor
15. srp 2019

@theronnie aha takze se nejspis ozvou, kdyz tam jde jeden...já totiz vsude čtu, že to je podle toho na koho narazíte 😓

theronnie
15. srp 2019

@poopsie u mě se ozvali. Ale není to nic hrozného. Dámy byly v pohodě a rozhodne “nenadrzuji” tomu kdo to jde nahlásit.

poopsie
autor
16. srp 2019

@theronnie a ozvali se poštou nebo přes telefon?

theronnie
16. srp 2019

@poopsie telefonicky, ale nakonci toho všeho poslali i písemné vyjádření.

ivular
16. srp 2019

@poopsie Můžete OSPOD kontaktovat sama s žádostí o informaci, jestli na Vaše dítě je vedený spis. Pokud ano, máte právo do něj nahlédnout - a tam byste i viděla případný protokol z návštěvy otce.
Každopádně pokud tam na Vás otec nakydal hnůj, ozvou se Vám sami, jelikož jsou povinni si každý takový podnět ověřit. Stejně tak, pokud soud požádá o prověření poměrů, ve kterých dítě u rodičů žije.