icon

Aquapark Kladno. Máte zkušenost?

sylvar
23. lis 2008

ahojky, máte zkušenost?koukala jsem na stránky a zdá se mi to tam hezké
tak mě kdyžtak vyveďte z omylu nebo naopak ujistěte v tom, že je to tam fajn, samo tam chcem s 1,5roční dcerou
díky

kristi
23. lis 2008

Sylvi, napis Dragusce od nas, ta tam bydli a chodi tam vcelku dost, tak ti urcite poradi. 🙂

sylvar
autor
23. lis 2008

diky

berynka
23. lis 2008

Ahoj, my tam párkrát byli a je to tam dobrý 😉 . Ale docela oblíbené, takže dost lidí. Voda celkem teplá... třeba ve Slanym jsem teda mrzla 😒 . A jinak pozor na Space Bowl (nebo jak se to přesně jmenuje), to je životu nebezpečné 😔 , i když už to možná zavřeli. S malou jsme v aqua nikde zatím nebyli, ale můžete třeba zkusit i Beroun, tam je to novější 🙂 .

sylvar
autor
23. lis 2008

bery, dík, mrknu na netu, mají stránky?

maart
30. lis 2008

A, tak jsem si pamatovala dobre, ze se tady nekdo ptal na aqapark v Kladne....takze Sylvar, dneska jsme tam byli i s nasi 11-ti mesicni dcerou a muzu Ti rict, ze si to vylozene uzivala. Fakt to bylo fajn, vydrzela ve vode hodinu, coz mne na takovyho prcka pripada docela dost. Byla jsem s ni v detskem brouzdalisti a pak taky v takovem tom proudu vody, ale nejlip nam bylo v teple virivce, tam byla pomerne tepla voda a bublinky, coz se prdolce moc libilo. Proste byla tam spokojena, muzu jenom doporucit 🙂 . Mrkni do alba "Moje tri stenatka", na konci je par fotek.

maart
1. pro 2008

....jeste poznamka....vstup maji deti od 6-ti mesicu....vcera tam byl taky 7-mi mesicni chlapecek a byl v pohode.

sylvar
autor
1. pro 2008

bery, díky, kukala jsem
prvně zkusíme Kladno

sylvar
autor
1. pro 2008

maart, se tam těším jak malá, Sofi vodu miluje, ve vaně plave jak o život, v bazéně se jí taky moc líbí,

maart
1. pro 2008

🙂 ...tak to si to tam Sofinka fakt uzije...ja jsem mela prvne strach, ze male bude zima a ze bude cvakat zubama, ale necvakala, byla fakt spokojena.

sylvar
autor
1. pro 2008

tak super, chlap má příští týden volno, tak zajedem dopo před spaním všichni

maart
1. pro 2008

🙂