Kam v Praze do dětské kavárny-herny blízko hl. nádraží?

schotja
4. lis 2014

Ahoj, prosím všechny pražské maminy, doporučte místo, kam se dá v Praze jít s malými dětmi co nejblíž hlavnímu nádraží v Praze? Díky předem za info!

amabilis
4. lis 2014

@schotja My chodíme před hlavní nádraží na hřiště. Je to ideální výplň času, když čekáme na vlak. Hřiště je oplocené a je tam vyžití i pro malé dětičky - klouzačka, pérovací houpačky a pak takové lodičky s volantem. Plus teda pak další atrakce pro větší děti. Hřiště je zdarma a otvírá se pomocí ovladače, je tam k dispozici i WC.

schotja
autor
4. lis 2014

@amabilis Díky za odpověď, ale my to máme tak, že potřebujem být někde uvnitř, asi bude už zima na několikahodinový setkání🙂 Mám sestřenici, která žije v zahraničí, pochází z Náchoda a já z jižních čech.. Přiletěla na pár dní s mrňouskem do čech a bohužel se nemáme jak jinak potkat, než na "půl cesty" - takže pojedeme obě s dětma vlakem do Prahy a chtěly bysme spolu strávit celý odpoledne.. A děti jsou ještě hodně malý - 15 měsíců.. Jinak doufám, že se tady v diskusi ještě někdo "chytne" ....

amabilis
4. lis 2014

@schotja Aha, tak to je jiná, to chápu 🙂 Tak ještě můžete zajít do Palladia. Je tam dokonce několik dětských koutků a od Hlaváku to není zas tak daleko. Dá se tam dojít pěšky, případně dojet tramvají.