Kam vyrazit s dětma v létě?
Ahoj holky,mám 2 malé děti a ráda bych s nima vyrazila v lete nekam do přírody do rodinneho penzionu,kde je pro děcka vyžití.Mladšímu synovi budou v lete 2 roky.Chtela bych nekam treba do Českeho ráje.Máte někdo nejaké typy?Díky
@jihlavanka Dobře,ten Český ráj jsem jen tak plácla,protože vím,že tam je to pěkné.Ale krkonoše,proč ne? 🙂 Hned se kouknu na jejich stránky.Děkuji
@hanule112 hotel pro děti v Jizerkách, je to hotel Peklo. Ráj pro děti, okolí nádherné, syn měl 4 dcera 1 rok a oba si o užili
Já doporučuji v Jižních Čechách Veverčí dvůr. .letos se chystáme znovu..velke vyziti pro děti 🙂
Doporučuji Vysočinu, je tam krásná příroda. Koukni na apartmány v okolí Pohádkové říše, doporučuji tam s děckama zajít, naše to hrozně bavilo 🙂 - http://pohadkova-rise.cz/ubytovani-v-okoli/vyso...

Já bych Ti doporučila Krkonoše - rodinný penzion Horské zátiší, úžasní majitelé, výborná strava, pro děti udělají (uvaří) cokoliv, vnitřní bazén, herna, venku hřiště, ovečky, blízko na Medvědín, kde je úžasné hřiště. I krátké pěší (příp. cyklo) výlety můžete podniknout, medvědí stezka, kousek do Špindlu.... 😎