icon

Kryté dětské hřiště v Praze. Neznáte to tam někdo?

pajik82
26. bře 2012

Ahojte, před nějakým časem jsem viděla v televizi reportáž o nějakém centru pro děti v Praze... bylo to udělané v nějaké staré budově, snad v továrně. Bylo tam plno prolézaček, odstrkovadla, klouzačky atd. Snad tam byla i nějaká restaurace. Neznáte to tam někdo??

dagmik
26. bře 2012

Koukni, jestli to není toto...
http://lefik.cz/

arianka
26. bře 2012

Koala v Hostivaři 🙂

mamkamarketa
26. bře 2012

v tovarne je Lefik v holesovicich-naproti vystavisti.
koala to urcite neni

anatanka
26. bře 2012

Mohly to byt pripadne i Krouzky na Vltave v Braniku, to je z byvaleho pivovaru.

Kazdopadne v Praze je toho vic, kam byste mohli vyrazit - Beckyland, Slonikov, zminena Koala...To jsou asi ty nejvetsi vnitrni prostory.

diviska
26. bře 2012

Beckyland je v poslední době fakt dost nechutný, ten bych nedoporučila, Lefík a kroužky na Vltavě je fakt top a nově taky Divoké matky v karlíně - což není úplně hřiště, spíš prostor pro maminky, kde si mohou děti hrát 🙂

Co se týká té reportáže, asi šlo o Kroužky na Vltavě 🙂

helisek1993
Odpověď byla odstraněná
sanm
28. bře 2012

A co Človíčkov?

mpavlinka
29. bře 2012

Kroužky jsou fajn, děti se vyblbnou a maminky si mohou dát kafčo, či něco k jídlu, ale dle mne se z toho stala komerční záležitost, minule mne paní servírka skoro seřvala, že malá nesmí mít láhev s pitím, že si mám koupit jejich kojeneckou vodu... Přitom jsme jim tam s kámoškou udělaly slušnou útratu 😠 To jsem moc nechápala... Nikde v restauraci se mi toto s dítětem v kočárku nestalo...

zizala
29. bře 2012

taky bych rekla ze je to ten Lefik podle popisu. je to tam moc fajn

takyja
29. bře 2012

To byla asi Koala v Hostivaři, to je ve staré továrně, je tam restaurace ...

verkal74
3. dub 2012

To byla Koala. To není špatné. Lefík je o třídu níže a Kroužky na Vltavě mají význam pouze pokud svítí sluníčko. Jsou živí z mediálního humbuku a skutek utek. Sloníkov doporučuji. Spousta aktivit, balet a pinčes a tak a animační programy a za rozumnou cenu. Jen slevy mají dost komplikované, ale mají jich fúru. Verunka

jajinka27
3. dub 2012

řekla bych že koala, Lefík dobrý ale za mě tam klouzačka byla jedna a velké pískoviště, toho by sis asi v reportáži všimla

denisa_svatba
9. říj 2012

Ahoj. Nemá někdo zkušenost, jak to je s vytápěním v Lefíkovi? Byli jsme tam loni a byla tam dost velká zima, hlavně v té části, kde se jezdí na odrážedlech... Ale třeba to byla jen náhoda...? Děkuji 🙂

terryseek
11. říj 2012

Mile maminky,byli jste nekdo v Lefikovi a jake mate zkusenosti??vyradi se tam 2,5lety a ročni díte??dekuji 🙂

sylvka
2. lis 2012

ahoj,my byli v lefíkovi ,ještě když jsem byla těhu a myslim,že pro 2,5leté dítko je to tam ideální 🙂já bych doporučila.proti koale je to taky levnější. 😀

belinovaveronika
27. pro 2012

jéé tak to myslim, že bylo "Kroužky na Vltavě" je tam mega venkovní hřiště a pak uvnitř restaurace alá baby café.. dole velký hrací kout, občas i s organizovanou zábavou pro děti, můžou se tam pořádat dětské oslavy a nahoře v patře je to určeno pro batolata..různá houpací sedátka, balónky a tak.. byli jsme tam nedávno. Maji uvnitř i hračkárničku. Překvapilo mě, že to neni tak mega jak by podle fotek člověk řekl. Ale příjemné, já si dala kávičku, taťka kuřecí salátek, malá se vyblbla.. takže spokojenost pro všechny 🙂 dělaji i různé meníčka pro děti, třeba donesou do mističky na stůl kukuř. křupky nebo mají na prodej i dětskou mimi stravu, pitíčka a tak jukněte na jejich stránky http://krouzkynavltave.cz/knv/jidelna-a-kavarna/