Jak zvládnout růstový spurt a vztekání při kojení?
Můj prcek se taky vzteká. Často je to ale spojený buď s rozmrzelostí spojenou s ospalostí, a nebo s tlačení prdíků. Může to souviset i s " leností" tahat zadní mlíčko.
K přetrpění všech složitějších situací mi zatím pomáhá najít v sobě klidný místo. Být ve svý neoblomě klodný bublině😅 Je to někdy těžký, ale ono to mládě to vycítí a po chvíli se přidá. Mimina nemají vyvinutý nervový systém a tak jsme jejich nervovým systémem my. Když my zůstaneme v klídku, oni se přidají.
Někdy na něj z toho mýho klidnýho místa koukám a je to až legrační, ty jeho dramátka a jak se vzteká a vzteká 😁
Můj prcek se taky vzteká. Často je to ale spojený buď s rozmrzelostí spojenou s ospalostí, a nebo s tlačení prdíků. Může to souviset i s " leností" tahat zadní mlíčko.
K přetrpění všech složitějších situací mi zatím pomáhá najít v sobě klidný místo. Být ve svý neoblomě klodný bublině😅 Je to někdy těžký, ale ono to mládě to vycítí a po chvíli se přidá. Mimina nemají vyvinutý nervový systém a tak jsme jejich nervovým systémem my. Když my zůstaneme v klídku, oni se přidají.
Někdy na něj z toho mýho klidnýho místa koukám a je to až legrační, ty jeho dramátka a jak se vzteká a vzteká 😁
@reeeza je pravda, že jsem taky byla skoro v koncích a v nervech a malá byla taky nervní, pak jsem se uklidnila a malá se přidala po chvilce taky, takže na tom něco bude 🙂
Vůbec nemusí jít o spurt, řada miminek se při kojení rozčiluje z toho důvodu, že mají přirozenou potřebu vylučovat. Pomůže rozbalit z plenky a dát nad misku (klidně kuchyňskou nebo speciální na bezplenkovou komunikační metodu) případně jen nad plenku. Spoustě dětem to vyhovuje.

Za mne nic, ono jim mléko ze začátku kojení teče lehce, ale potom musí zabrat, aby se dostaly i k zadnímu mléku. To se dětem nelíbí, tak se rozčilují.