icon

Babylove vs. Babydream. Jakou dětskou kosmetiku a plenky vybrat?

svetluseeee
3. srp 2025

Zvažuji jakou dětskou kosmetiku jestli babylobe nebo babydream co myslite? Taktéž plenky zvažuji mezi stejnýma značkama .

mishka87
3. srp 2025

Jestli myslíš pro miminko, tak já syna koupala v čisté vodě. Pokud měl suchou pokožku, tak jsem jen přidala pár kapek linola olejíčku do koupele. Klukovi třeba tehdy privátní značky drogerii nevyhovovali. Neseděli mu ani pampers, ale třeba plenky z tesca nebo Alberta ano. Musíš vyzkoušet. Možná bys mohla přes stránky DM nebo Rossmann požádat o vzorečky a uvidíš. Nebo ti je Možná pošlou, když se zaregistruješ do jejich baby programu.

andelka
3. srp 2025

Já radši Babylove. Když byli malí starší kluci, tak jsem to střídala a kupovala i v DM i Rossmann, ale u nejmladšího už spíš DM.

anonym_ad432d
4. srp 2025

Hlavně si přečti složení

krisstina93
4. srp 2025

A pro jak velké dítě? Jako kosmetiku sem kupovala až tak od roka, když nepočítám olejicek do vany a nějaký krém na opruzeniny. A plenky sednou každému jine. Treba z dm beru az pro větší děti, od velikosti 4, ty menší mi přišly pro ty novorozence takove tuhé. Z rosmana sem teda nezkoušela dlouho, uz roky, ale ty tenkrát nebyly nic moc. Ono fakt každému dítěti sedne neco jiného, mam tri deti a co jednomu sedělo druhému vadilo a i ti výrobci kolikrát mění složení nebo tvar, ze treba kvalita jde dolu.
Ja treba na miminka hodne brala pleny Dada, ty byly výborné, ale nedají se myslim nikde koupit v kamenném obchode u nás. Nebo huggies, ty jedine seděly dceři jako novorozenci. Pro starší pak z Lidlu nebo ty dm.