Doporučíte přírodní kosmetiku pro dětský zadeček?
Ahoj všem, doporučíte prosím kosmetiku na zadeček pro miminko? Otírám Perlanem s vodou a chtěla bych do té vody přidat nějaký olejíček nebo dceru pak namazat něčím přírodním. Co používáte vy? Dcera nemá opruzeniny, ani žádný jiný problém. Nechci Bepanthen ani Sudocrem ani nic takového. Děkuju ♥️
Ja som používala produkty od purity vision
@honatko092 já jsem teď přešla na kosmetiku medarek a za mě musím říct, že je to jako zázrak. Jsou to samé přírodní produkty. U nás tedy měla dcera flek na krku, kvasinka, asi od dvou měsíců. Dr mě posílala od čerta k ďáblu, žádné masti z lékárny nikdy nezabraly. Teď má dcera rok. O této značce jsem se dozvěděla náhodou a objednala jsem jen malé balení, mažu 3 den a flek už nejde ani vidět. A to nám chtěla dát dr už kortikoidy.
Jinak přesněji k dotazu. Mají krémy, oleje na každodenní mazání, vše přírodní, ikdyz je děťátko bez exemu.
Mají fb stránky, ig i webové. Tak se koukni. Kdybys něco nevěděla nebo tě něco zajímalo, stačí jim napsat, odpovídají rychle.
Nedělám žádnou reklamu. Jsem jen spokojená maminka. Náš kožní problém se zdál neřešitelný a už je po problému. Jen škoda, že jsem o téhle kosmetického nevěděla dříve.
@honatko092 My si doma zinkovou mast vyrábíme sami. Třetí dítě a neměl s opruzeninami nikdo žádný problém 🙏

@honatko092 ahoj v DM Maji novou přírodní kosmetiku pro děti kii-baa. Cenově dostupná, složení vypadá fajn. Máme mast na zadeček a zatím fajn 🙂 Nebo Havlíková apoteka a manufaktura