Hydratační krém. Jaký poradíte?

16. zář 2020

Zdravím holky.
Jdu za vámi pro radu. Mám strašně suchou pleť, nachylnou k Vyrážkam. Pleť si čistím pravidelně, nicméně neustále hledám hydratační krém na den i na noc. Vyzkoušela jsem toho už mraky a nic mě ještě tak nepomohlo. Pořád mám šupinky na pleti. Jinak, snažím se jíst zdravě, cvičím, beru vitamíny, vlasy a nehty mám nádherné, ale ta pleť prostě nic. Můžete mi prosím poradit jak na hydrataci pleti? Krém nebo cokoliv 🙏🏻 děkuji. Jo a je mi 25 let.

zelenaesmolda
16. zář 2020

Res pricinu,ne dusledek.

jana21278
16. zář 2020

zkus z dm balea aqua mě pomáhá a je moc příjemný https://www.dm.cz/search?query=balea aqua&searc... a úplně úžasný je ten oční roll on.

autor
16. zář 2020

@jana21278 děkuji vyzkouším 😊

vineta
16. zář 2020

Je také otázka, čím pleť čistíš, pro suchou pleť jsou lepší odličovací mléka a jemné tonizační vody bez obsahu alkoholu. Z dostupné české kosmetiky mám skvěle zkušenosti s Havlíkovou přírodní apotékou, mají odličovací a čisticí masky, které aspoň na mě opravdu fungují proti přesušení pleti, krémy taky super.

nattt
17. zář 2020

Mne pomaha Bioderma, je to hypoalergenni, bez parfemu apod. Hezky se vsakne, nemasti a je to prave pro problematickou plet, vhodny i pro kojence. Pouzivam na cely telo i oblicej. Ale je teda drazsi...

jitkaem
17. zář 2020

Netusim, zda pomuze, ale ja si oblibila Bi-Oil gel

drep
17. zář 2020

Za mě pro suchou a citlivou pleť je super Bioderma a Vichy

motley
11. říj 2020

Ja muzu doporucit hyaluronove serum Gold od Di Angelo: https://www.notino.cz/di-angelo-cosmetics/no1-g... to zajisti potrebnou hydrataci. Cca po nekolika tydnech byla plet vypnutejsi a vrasky mene hluboke a nasledne na to pouzivam krem podle potreby a to Ziaja rada Kozi mleko nebo Effaclar od La Roche Posay. Bohuzel zadny krem sam o sobe hydrataci nezaruci.