icon

Jak dlouho vydrží líčidla jako tekutý make-up a pudr?

intonace
14. únor 2022

Ahoj ženy. Jsem osoba která se téměř nelíčí. Na svatbu jsem si koupila celkem drahé prostředky pro líčení ( mám citlivou pleť) a ještě hodně toho mám. Jak dlouho líčidla lze používat? Vím, řasenka třeba vyschne ale třeba tekutý make-up, pudr, stíny? Má cenu to schovávat kdyby náhodou? Nikdo v mém okolí o to nemá zájem. Děkuji za odpovědi a názory.

srnii
14. únor 2022

Řídila bych se tím, co je uvedeno na obalu, tzn.do kdy spotřebovat od otevření. Četla jsem, že po nějaké době dochází k množení bakterií a pak se z toho můžeš osypat. Stíny a pudr bych řekla že nebude problém, není tam voda čili se tam podle mě nemá co zkazit.

martiniquest
14. únor 2022

Kremove produkty maximalne rok. Rasenka pul roku. Pudrove produkty neomezene.

intonace
autor
14. únor 2022

Děkuji za odpovědi. Tak nějak jsem si to myslela 😊

zuzekk
14. únor 2022

Licim se minimálně, vše mám léta letouci. Nikdy se nic "nezkazilo", jak píšeš, řasenka vyschne. U pudru se rozdrolil polštářek, koupila jsem štětec a i po 15letech jedeme dál🙂 rtěnka časem žlukne, má hnusnou chuť. Tužky, stíny, lesk beze změny i po 20ti letech. Make up nevím, ten mám max tak 5let, to je ok.

intonace
autor
14. únor 2022

@zuzekk 🙈 mám od svatby čtyři a půl roku. Úplně jsem na líčidla zapomněla a teď jsem hledala ubrus po babičce a našla taštičku s líčením 🤦🙈 Tak se právě ptám 😀