icon

Jak pečovat o dětské kudrnaté vlasy bez stříhání?

7. srp 2024

Dobrý den, prosím můžete mi poradit co s vlasy mé dcery? Spodek vlasů má kudrnatý a vrch rovný..ty kudrlinky jsou spíš jen pod vlasama dole..vypadá to fakt divně musí mít pořád vlasy v culíku. Má 2 roky a vlasy po lopatky, tak nejlíp něco bez stříhání 🙂. Děkuji

levandule_k
8. srp 2024

Mám kudrnaté vlasy. S rostoucí délkou se mi natahují, tedy proto je ten spodek kudrnatý a vrch rovný. Kudrnaté vlasy jsou dost suché, potřebují výživu, ale nevím, co bych zvolila z vlasových přípravků, aby to bylo dostatečně šetrné pro dítě. Já si dávám občas do vlasů arganový olej, někdy mandlový - pár kapek a už to neoplachuji. Možná bych hledala inspiraci v curly girl metodě.

valentina678
Odpověď byla odstraněná
drep
1. črc 2025

Holky, dám vám jednu radu, viz tady odkaz naší nové MLM hvězdy výš. Víte, jak se pozná opravdická vlasová břečka? Že na první dobrou nenajdete složení výrobku, protože je tááák tajný, že se na něj nemůžete jen tak podívat a protáhnout ho ecogolikem, curlsbotem a jinýmu aplikace hodnotícími složby kosmetiky…

valentina678
2. črc 2025
@drep

Holky, dám vám jednu radu, viz tady odkaz naší nové MLM hvězdy výš. Víte, jak se pozná opravdická vlasová břečka? Že na první dobrou nenajdete složení výrobku, protože je tááák tajný, že se na něj nemůžete jen tak podívat a protáhnout ho ecogolikem, curlsbotem a jinýmu aplikace hodnotícími složby kosmetiky…

@drep Ahoj, díky za názor, chápu, že je důležité si složení hlídat — taky si na to dávám pozor. U Choganu složení samozřejmě existuje, jen ne vždy bývá přímo na reklamních letácích nebo v základních katalozích, protože jsou zaměřené hlavně na představení benefitu produktů. Pokud bys chtěla, ráda ti složení konkrétního výrobku pošlu, můžeš si ho sama prověřit třeba přes Ecogolik nebo jinou aplikaci, ať máš jistotu. Já osobně jsem si složení taky kontrolovala, než jsem se rozhodla produkty doporučovat