Tipy na rychlé a efektivní denní líčení. Jak to máte vy?
Pěkný den,
Uvítám tipy na rychlé, efektivní líčení přes den + produkty, se kterými se dobře pracuje. Běžně si dávám BB krém nebo tónovací krém + případně korektor, když se třeba blbě vyspím. K tomu řasenku a někdy tužku na oči (ale ne černou, na té jdou dost vidět nepřesnosti - spíš nějaké stíny v tužce). Vše stíhám do 5 minut. Jak to máte vy?
Ja jsem objevila mineralni make up (annabell minerals) a od te doby nepouzivam bb kremy a zadny jiny make-up. O tomhle vubec netusim, ze ho mam, pokud nedam moc tak ani neji videt, ze neco mam, ale plet hezky sjednoti 🙂 Ted zacinam pouzivat jeste korektor na kruhy pod ocima, protoze se trema prtavyma detma to jinak nejde 😂 a obvykle upravuju i oboci 🙂 jsem bruneta, ale je hezci, kdyz je upravene. Nepouzivam rasenku, protoze mi snad vsechny vadi na oci 🙄 Rasy mam tmave, ale taky uz to neni, co to byvalo :D
@adelisss Mam to hned, postupne klepu pudr na vicko, jinak toho naberu moc a mam to nerovnomerne, ale celkove to mam asi rychleji nez klasickym tekutym makeupem 🙂 S nicim jsem nebyla tak spokojena, aplikace mi prijde blbuvzdorna - licit se neumim a pokud si nedam na stetec toho moc, tak tohle nejde pokazit 😀
@2veverka jej :D ja jsem rada, ze si dam na oboci tuzku (nebo mam takove stiny na to), podkreslim tim oboci v tvaru jak je a pak mam neco jako hnedou rasenku/gel (primo na oboci) a tim to ucesu a drzi to tvar, takze pak se mi nestava, ze to trci nekam jinam treba :D Nevim ani jak se to jmenuje :D Jsem v tomhle fakt amater, mozna to delam uplne spatne, ale pripadam si hezci nez bez toho :D chtels bych jit na permanentni/ microblading, ale bojim se, abych se pochopila s kosmetickou :D a nemela pak neco, co se mi nelibi 🙂
Ja si rano davam make up Dermacol caviar, dobre vypada a drzi cely den. Pak tvarenka, tuzka na oboci, gel na oboci, linka, rasenka. Rtenku si davam az v praci po kafi 🙂

@pampelina18 😂 to je jak ja. Chodím pravidelně na kosmetiku kde se mi starají celkove o pleť a vyraznost obočí a ras (barvení) a me to stačí. Kdyz chci ještě něco zvýraznit tak stačí když se postaram o rty a hotovo žádná věda.