icon

Výživný olej na vlasy bez slepení. Doporučíte, prosím?

lallaa
20. únor 2025

Ahoj holky, prosím o doporučení nějakého výživného oleje na vlasy, hlavně na konečky. Aby vlasy vyživil, ale nebyly slepené.
Děkuji ☺️

fioreta
20. únor 2025

Ahooj, mohu vřele doporučit Ricinový olej, lze zakoupit v lékárně:
https://www.benu.cz/ricinovy-olej-bio-100ml
Viz text k produktu: olej posiluje nehty a stimuluje růst řas a vlasů. Je tedy vhodné ho použít i jako vlasový zábal při vypadávání vlasů.

felis
20. únor 2025

Dcera používá kokosový olej z DM a me vždycky nejvíce pomohly nůžky 😀

lallaa
autor
20. únor 2025

@felis Já stříhám pravidelně a stejně to moc nepomáhá. Jsou jakoby rozlítané a konce suché .

nelly_strokova
20. únor 2025

Za mě tenhle, používám ho už dlouho.

evculinda
20. únor 2025

davines oi oi, nemastí, krásně voní

snahnah
20. únor 2025

@lallaa A jak o vlasy jinak pečuješ? Jaké přípravky použiješ, jak češeš,…. Testy na typ vlasů a co vlasy potřebují, zda protein či hydrataci sis dělala? Olej je na uzavření vlhkosti. Jestli máš facebook, doporučuju skupinu Haircare - péče o vlasy, kde si to můžeš nastudovat.

lallaa
autor
20. únor 2025

@snahnah Používám kosmetiku bez silikonu, sles, parabenů. Chybí jim hydratace, používám šampon a masku na hydrataci, bohužel mám asi takový typ vlasů, ze vypadají na koncích neupraveně.

snahnah
20. únor 2025

@lallaa Kondicioner taky na uzavření hydratace? Já teď mám Cantu shea butter, konečně kondík, na moje suché žíně 😁 ale jiné vlasy prý zatěžuje.
Jinak taky pomáhá na konečky dobrý střih, hlavně ostré nůžky a vyfoukat přes kartáč, ať se vlasy uhladí.

viktorie586
16. dub 2025

Ahoj, já používám tenhle: https://www.notino.cz/shu-uemura/essence-absolu...

Je trochu dražší, ale vydrží dlouho, protože stačí jen pár kapek, pokud si teda nechceš hnedka umývat hlavu :D a i kadeřnice se mě potom ptala, co jsem začala používat, že se mi konečky už tolik netřepí

Jinak zkus balzámy s proteinem, to by taky mohlo pomoct 🙂

valentina678
Odpověď byla odstraněná