Homeopatika na rozkojení po císařském řezu. Máte zkušenosti?
Ahoj ženy, pomohlo vám toto na rozkojení po CS?? Včera ráno jsem měla císaře, nemám možnost mít malého nonstop u sebe. Nosí mi ho ale 5-6x za den na kojení. Lehce se objevuje mlezivo ale víc nic moc. Ptala jsem se zde ale moc mi řečeno nebylo... Máte zkušenosti? Děkuju... Malého dostanu na stálo až ve čtvrtek. Děkuju

Já jsem tedy po CS nebyla,ale s kojením jsem měla velký problem a tohle jediné mi pomohlo.
taky jsem brala a myslim, ze jo. co mi teda pomaha urcite je kojici caj od weledy. je v nem piskavice a ta na me teda funguje.
Ač jsem příznivcem homeopatik, tak mně více pomohly kapsle s pískavicí a benediktem. A hlavně zvýšený pitný režim.
Ahoj, ano pomohlo mi to a hodně mi pomohli kojící čaje. A pak jsem taky pila Caro to mi taky pomohlo pak jsem měla prsa strašně nalitý že bych to mlíko mohla rozdávat normálně to malej nestačil ani pít 🙂
@chlapecektehu přesně to samé jsem chtěla taky napsat. 😉
Ano pomohlo + kojící čaj🙂

Asi tím nic nezkazíš, užívala jsem u obou, těžko říct, jak by to vypadalo, kdybych to nebrala. Hodně pij a pokud chceš, zeptej se na zapůjčení odsávačky a odsávej, hlavně v noci. Díky odsávání jsem udržela laktaci skoro měsíc a půl, než jsem byla s dcerou a plně kojím stále po deseti měsících