icon

Jak často kojit 8měsíční dítě v noci?

terss
15. led 2025

Ahoj holky,
Chci se jen zeptat, jak často jste kojily v noci 8 měsíční miminko?
Malá mi přijde, že se budí čím dál častěji na kojení, kojím třeba 5x za noc, tak jestli jste to měly taky tak? Přes den si p to ani moc neřekne ale v noci neusne aniž bych ji nakojila

mecaira
15. led 2025

@terss naší holce je rok a 5x za noc je průměr. 😂 v 8 měsíci to bylo snad ještě horší. Zlobí zuby, hodně změn, velké vývojové skoky….
Spanek se furt mění 🤷🏻‍♀️ Překvápko každý den 😂🥲

misha31
15. led 2025

Dceru jsem od 10 mesicu v noci uz nekojila, nabidla jsem jen caj z lahvicky. V noci uz jist nepotrebuje, je to zvyk, uklidnuje se tim.

terel
15. led 2025

Začni dávat čaj, chvilku jí bude trvat než si zvykne a bude protestovat.. ale pak si zvykne a bude do dobrý. Syn se mi budí už jen 1x na čaj … a někdy vůbec.

terss
autor
15. led 2025

Ona totiž zatím nechce pít nic, ani vodu, ani čaj, zkoušela jsem x druhů lahviček, tak musim zkoušet

janickaslepicka
16. led 2025

@terss Synek má teď 10 měsíců a ještě tak měsíc zpátky to byl horor. V noci furt přisátej. Zkoušela jsem dudlík, lahev, dostal vždycky totální amok, tak jsem nevydržela, protože se tak nevyspal ani manžel. A to do 5. měsíce spal celou noc. Teď kojím tak 2x za noc. Ťuk ťuk. Je pravda, že jí lépe přes den a důležitá je svačinka a první večeře. Kojením pak uspávám.